AndJusticeForAll
Loża Szyderców
Albo podpisać kontrakt z drugą na świecie federacją mma.Trzeba się było uczyć to byś w biurze pił wysokiej klasy kawę z ekspresu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Albo podpisać kontrakt z drugą na świecie federacją mma.Trzeba się było uczyć to byś w biurze pił wysokiej klasy kawę z ekspresu![]()
Trzeba się było uczyć to byś w biurze pił wysokiej klasy kawę z ekspresu![]()
Czibo tylko z familiCzibo
Kawa po sanocku?
Bardziej 2 girls 1 cup, życzę udanego seansuKawa po sanocku?

Jaką kawę pijecie i co polecacie na polskim rynku. Od dłuższego czasu mam problem, żeby zakupić kawę która będzie mi smakować. W sklepach spożywczych wybór żaden w specjalistycznych od zarąbania i ciężko się na coś zdecydować bo jak wtopa to albo w śmietnik albo męczenie się przez jakiś czas i odechciewa się eksperymentów. Smakowała mi Dauwe Egberts czarna, ale lata temu zniknęła z rynku. Do pewnego momentu Tchibo Black & White była dla mnie znośna ale "zepsuła" się. Chciałbym dostać kawę która smakuje i pachnie kawą (mocny aromat), nie jest kwaśna. Teraz mam polecaną w internetach i nie tylko Brasiliana Marfisa i szału nie ma.Zapraszam do dyskusji.
A do tego
Polecam tą, wygrała u mnie w pracy w testach, smakowała największej ilości osób.
![]()

To tutaj sobie poszukaj, zwyrolu.
cohones.mmarocks.pl

Kawa jest niedobra, ja nie pije wcale kawy.

Nie chleje więc co do mnie to koło mnie wafelku ty mój.BastekSiedem, ty jesteś młodym facetem, który mimo, że może to nie pracuje. Mieszkasz u rodziców. Co weekend chlejesz alko. Nie masz przyszłości i perspektyw. Twoje zdanie nikogo nie interesuje.
![]()
Nie chleje więc co do mnie to koło mnie wafelku ty mój.

Myślałem, że to temat o jakiś drobnych, pełnoletnich murzynkach![]()
To tutaj sobie poszukaj, zwyrolu.
![]()
Zoologia , czyli o zwierzętach, owadach i innych takich.
Wiem, że niektórzy zbierają owady (pozdro @Kukul24 ) , niektórzy mają jakieś czworonogi. Kolejnych czworonogi i inne taki - bawią, a innych przerażają. To temat dla Was!:tiphatb: Poniżej materiał o kotach (i ich większych krewnych): Oraz przeklejam post z wczoraj, nt. szerszeni: Gorsze...cohones.mmarocks.pl
jeszcze "drobnych"![]()