Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Piękny podział głosów, to jest to o czym pisałem niestety.Strasznie słabe jest to ze konfa jako zlepek ludzi jest tak krucha patrząc na jej głównych przedstawicieli.
Kurwin smieszkuje ale to i tak nie groźny dziadeczek, to co Braun odjebał niestety już podkopuje mocno konfe jako partie.
Sam ma zerowe szanse w wyborach ale jednak dzielić głosy będzie, na debacie też zamiast trzymać z memcenem to grał osobno.

Boje się wracać do tego tematuPiękny podział głosów, to jest to o czym pisałem niestety.
Może kiedyś konfa i jej odłamy zrozumieją błąd chociaż na to bym nie liczył.
@Siedem o tym pisałem.

Takiego prezydenta potrzebujemyBraun,
gaśnica, zrywanie flagi, aresztowanie obywatelskie.
Obrażanie Żydów
Zaintonował mi chłop w tej kampanii.

Dokładnie, w następnych będzie więcej, mimo odpalania różnych protokołów 0,5 czy 1 procent to ma 5 więc społeczeństwo się radykalizujeTakiego prezydenta potrzebujemy![]()

O ile nie pójdzie siedzieć zDokładnie, w następnych będzie więcej, mimo odpalania różnych protokołów 0,5 czy 1 procent to ma 5 więc społeczeństwo się radykalizuje![]()
Braun to klaun i heppener w czystej postaci. Po przedstawieniu z gasnicą mógł grzać temat wnosząc oskarżenie po tym jak ten stwór naruszył jego nietykalność. Tak proces dałby mu pozytywny rozgłos a zamiast tego kontynuuje rolę mema internetowego. Jaki był z siebie zadowolony biegając po podcastach zamiast zrobić z tego realny użytek.O ile nie pójdzie siedzieć z
Immunitet juz mu odebrali
Ciekawe jak ta historia sie skończy...
Ale tak stawiam go na równi z Senyszyn
Samolot z całym rządem sie rozbił i co to zmieniło?Moje osobiste marzenie to partia republikańska na wzór tej z USA zbudowana na gruzach konfederacji pozbawiona zjebów typu Korwin i reszta ferajny. Biorąca władze głosami wkurwionych ludzi tak na polską klasę polityczną w dalszym ciągu umoczoną w układy ze służbami i przestępcami, jak i na zlewaczałą oderwaną od rzeczywistości unię. Która zadba o Polaków dając swobodę ekonomiczną bez nadmiernych regulacji oraz silną armię i narodową politykę zagraniczną. Coś czuję że jednak zdechnę pod rządami popis i lewicy.
Ostatnio jestem na etapie dokładnego zaznajamiania się z wszystkimi po kolei aferami w najjaśniejszej lllRP. Wszystkie partie które rządziły przez ostatnich 35 lat są równo umoczone w mniejsze lub większe aferki na styku władzy, byłych funkcjonariuszy służb PRL, służb lllRP ABW WSl itp oraz grup przestępczych będących często ramieniem tychże służb. Nikt w zasadzie nie został skazany z głównych aktorów a same partie jakoś na tym nie ucierpiały mimo rozmaitych komisji śledczych.Samolot z całym rządem sie rozbił i co to zmieniło?
Nic?
Nie wiem co musi sie stać aby było tak jak napisałeś...
Żydokomuna jednym słowemOstatnio jestem na etapie dokładnego zaznajamiania się z wszystkimi po kolei aferami w najjaśniejszej lllRP. Wszystkie partie które rządziły przez ostatnich 35 lat są równo umoczone w mniejsze lub większe aferki na styku władzy, byłych funkcjonariuszy służb PRL, służb lllRP ABW WIS itp oraz grup przestępczych będących często ramieniem tychże służb. Nikt w zasadzie nie został skazany z głównych aktorów a same partie jakoś na tym nie ucierpiały mimo rozmaitych komisji śledczych.
Żydokomuna jednym słowem
Klaun heppener furiat i aferzysta, tyle w temacie.Braun to klaun i heppener w czystej postaci. Po przedstawieniu z gasnicą mógł grzać temat wnosząc oskarżenie po tym jak ten stwór naruszył jego nietykalność. Tak proces dałby mu pozytywny rozgłos a zamiast tego kontynuuje rolę mema internetowego. Jaki był z siebie zadowolony biegając po podcastach zamiast zrobić z tego realny użytek.

przeciez ty jestes najwiekszym uposiem na tym forumKlaun heppener furiat i aferzysta, tyle w temacie.
Kilku z nas pewnie się wstydzi za swoje poglądy ;)
Prawie do drugiej tury wszedł.Jak tam halibutowi poszło?
Kolejna ekstryzacja ciała obcego na sorze przeszkodziła mu w skutecznym prowadzeniu kampanii. Gdyby nie ekstremalne zainteresowania to na pewno by wygrał.Prawie do drugiej tury wszedł.

dobra, dobra, ale jak się odniesiesz do tego?Z tego wszystkiego cieszy jak na razie najbardziej trzask pękających dup lewaków tych śmiesznych partii lewicy, tej śmiesznej partii tego co Putina rozgniatał, to jest miód na moje serduszko.
Najbardziej mnie zaskoczyło, i ucieszyło to że gasnicowy przeskoczył ratlerka![]()
przeciez ty jestes najwiekszym uposiem na tym forum
Krótko, czy słowa mrówki docierają do słonia?dobra, dobra, ale jak się odniesiesz do tego?

Na uchu nie ma żadnej
i ciągnij pałę za to że go lajkujesz pederasto.