Autovidol
WSOF Heavyweight
Zjazd na treningowy haremKulturownik jebany, za sztangę od razu chuj w dupę![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zjazd na treningowy haremKulturownik jebany, za sztangę od razu chuj w dupę![]()

Widzę, że nauka nie idzie w las.Nic z tego nie będzie, widziałem filmik jak ćwiczy ze sztangą
Zero siły funkcjonalnej, pewnie nie zrobi fiflaka z saltem ze stania na rękach - kulturystyczny kaleka
![]()
Może przejmie słynne taśmy z podkarpackich burdeli.Dobry chłopak z Bułą nie jedną kurwę ogarnął haha

I w końcu wyjaśni zatokę sztuki - aj waj to niedobra tak pisać, to niedobra!Może przejmie słynne taśmy z podkarpackich burdeli.
A nie, wróć, PiS też tam tańczył![]()
Sławomir Mentzen: 45% zgodności![]()
OKO.press – Informacje, analizy, śledztwa, reportaże, fact-checkingi
Sprawdzone fakty. Dziennikarskie śledztwa. Analizy i sondaże. Archiwum życia publicznego. Medium obywatelskie. OKO.press - Sprawdź!oko.press

Tu drugie narzędzie:![]()
Sprawdzone fakty. Dziennikarskie śledztwa. Analizy i sondaże. Archiwum życia publicznego. Medium obywatelskie. OKO.press - Sprawdź!oko.press

Coooooooooooo Ty godosz?Przypominam, że te wszystkie latarniki nie pokazują Waszej zgodności z danym kandydatem tylko zgodność z ich postulatami wyborczymi w trakcie kampanii wyborczej![]()
i jeszcze może powiesz ze oni tych postulatów po wygranej nie spełniają?Nie wiem, ponoć demokracja to najlepszy ustrój więc chyba spełnią, nie?Coooooooooooo Ty godosz?i jeszcze może powiesz ze oni tych postulatów po wygranej nie spełniają?
Na pewno, na pewnoNie wiem, ponoć demokracja to najlepszy ustrój więc chyba spełnią, nie?

Jak podaje portal kakauko oko.press mój wynik znacząco odbiega od prawicowych idei.![]()
Braun 64% reszty nie sprawdzałem nawet.![]()

latarnik
Braun 88%

Może lubi batożenie?Mariusz nie należy do najbystrzejszych osób
![]()
Batożenie homoseksualistów? Braun ponownie szokuje
Grzegorz Braun ponownie szokuje. Polityk zapewniÅ, że nie jest radykaÅem i nie popiera kamienowania homoseksualistów, ale jego zdaniem warto rozważyÄ "liberalny" pomysÅ, który za stosunki homoseksualne karaÅby batożeniem.dorzeczy.pl