Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To nie ja aczkolwiek ciekawie to wygląda przed ich jutrzejszym programem. Myślę jednak, że obaj mają to w piździe, bo ta rozmowa powinna wyjść na im na dobre.To wygrzebałeś sprzed 3 lat![]()
bardzo właściwy wybór kolorystyczny szymona golowni

Typowa prawica w Polsce, od lat tak jest. Zamiast działać razem przeciwko tym antypolskim kurwom i złodziejom, to wolą się jeszcze między sobą napierdalac.Strasznie słabe jest to ze konfa jako zlepek ludzi jest tak krucha patrząc na jej głównych przedstawicieli.
Kurwin smieszkuje ale to i tak nie groźny dziadeczek, to co Braun odjebał niestety już podkopuje mocno konfe jako partie.
Sam ma zerowe szanse w wyborach ale jednak dzielić głosy będzie, na debacie też zamiast trzymać z memcenem to grał osobno.
Prywata najważniejsza, aby kasa leciałaStrasznie słabe jest to ze konfa jako zlepek ludzi jest tak krucha patrząc na jej głównych przedstawicieli.
Kurwin smieszkuje ale to i tak nie groźny dziadeczek, to co Braun odjebał niestety już podkopuje mocno konfe jako partie.
Sam ma zerowe szanse w wyborach ale jednak dzielić głosy będzie, na debacie też zamiast trzymać z memcenem to grał osobno.
W ogóle nie kupuje takiego pierdolenia, że ma zerowe szanse.Strasznie słabe jest to ze konfa jako zlepek ludzi jest tak krucha patrząc na jej głównych przedstawicieli.
Tyle ze duda startował z ramienia dominującej partii a nie był kontrowersyjnym 'wygnańcem' z partii ze środka sondaży.W ogóle nie kupuje takiego pierdolenia, że ma zerowe szanse.
Ja mam zerowe szanse, bo siłą rzeczy w wyborach nie startuje.
Już Duda miał być zjedzony i przetrawiony przy konfrontacji z Komorowskim, jak się skończyło wszyscy dobrze wiemy.
Zdecydowanie za łatwo i bez większej refleksji przyszedł Ci ten komentarz, jednak z ogólnym przekazem o stanie prawicy u nas jestem w stanie się zgodzić.
Podałem Ci przykład, w którym zachodziło dokładnie takie samo pierdolenie odnośnie zwycięstwa (mimo wsparcia silnego partyjnego ramienia, jak sam słusznie zauważyłeś)Tyle ze duda startował z ramienia dominującej partii a nie był kontrowersyjnym 'wygnańcem' z partii ze środka sondaży.
A co, kolega Cię po plecach smyrnął w ramach uznania, że sam sobie piątki teraz zbijasz? Bo ja tutaj dostrzegam oczywisty fakt pierdolenia z pozycji lokalnego, wiejskiego wieszcza.Tak ma zerowe szanse, bedzie super jak wyprzedzi hołownie i nie trzeba być poliglotą by zdawać sobie z tego sprawę. Pierdolenia nie stwierdzono.
Gdybanie, to wszystko Twoje predykcje.To co odpierdala ten człowiek podkopuje szanse prawicy na drugą turę, te kilka % zapewne przeważy szalę i w drugiej turze zobaczymy pisowskiego pachoła zamiast memcena.
Tego nawet nie zamierzam komentować poza dwoma zdaniami.Jak będziecie potem narzekać że znowu wygrali tamci to warto pomyśleć nie dlaczego oni wygrali tylko dlaczego my przegraliśmy .
Skoro wolisz jednego kandydata od drugiego, to Ty potem nie miej pretensji do całego świata, że wyszło kurwa jak wyszło, bo 1mln. osób mogło pomyśleć podobnie do Ciebie i zagłosowało na kogoś innego (w twoim przypadku też kandydat prawicy, ale ilu z tego wymyślonego 1mln. wybierze kogoś, kto według nich ma większe szanse?) I to wszystko dlatego, że dało się zdominować narracji sondażowej.Wolę Brauna niz Memcena ale staram sie myśleć racjonalnie i wiem że głos na Brauna który odpierdala prywatę naszym kosztem to głos po części zmarnowany, zgodny ideologicznie z nami głos który ostatecznie sprawi ze wygra partia ideologicznie dla nas najgorsza. Ot taki paradoks
Zluzuj gumę to razPodałem Ci przykład, w którym zachodziło dokładnie takie samo pierdolenie odnośnie zwycięstwa (mimo wsparcia silnego partyjnego ramienia, jak sam słusznie zauważyłeś)
A co, kolega Cię po plecach smyrnął w ramach uznania, że sam sobie piątki teraz zbijasz? Bo ja tutaj dostrzegam oczywisty fakt pierdolenia z pozycji lokalnego, wiejskiego wieszcza.
Po co ta wzmianka o nie byciu poliglotą?
Gdybanie, to wszystko Twoje predykcje.
Nie dopuszczasz do siebie myśli, że wyniki głosowania nie będą się pokrywały z sondażami.
Tego nawet nie zamierzam komentować poza dwoma zdaniami.
Każdy kto żyje tutaj jakiś czas, dokładnie wie czemu ten system wygląda do tej pory jak wygląda. Zmiany są potrzebne na poziomie konstytucyjnym.
Skoro wolisz jednego kandydata od drugiego, to Ty potem nie miej pretensji do całego świata, że wyszło kurwa jak wyszło, bo 1mln. osób mogło pomyśleć podobnie do Ciebie i zagłosowało na kogoś innego (w twoim przypadku też kandydat prawicy, ale ilu z tego wymyślonego 1mln. wybierze kogoś, kto według nich ma większe szanse?) I to wszystko dlatego, że dało się zdominować narracji sondażowej.
Sami się wpędzacie w ten paradoks.
Głosuje sercem w pierwszej turze i liczę na podobne zachowanie rodaków w nadchodzących wyborach.
a dwa to na prawdę myślisz ze Braun zdobędzie więcej niż 5-10%, tak szczerze napisz na podsumowanie tej wymiany zdań.
Tak szczerze, to tak.Zluzuj gumę to raza dwa to na prawdę myślisz ze Braun zdobędzie więcej niż 5-10%, tak szczerze napisz na podsumowanie tej wymiany zdań.
Dobry chłopak z Bułą nie jedną kurwę ogarnął hahaTylko Karol Nawrocki gangster !
Prawdopodobnie jedyny silny, który by skasował Putina jednym celnym lewym prostymUmie się bić, nosi pralkę, zna wielu ludzi z ciemnej strony
A Rafauu? Wpierdala soje, żydowskie latte ze Starbucksa i najpewniej dostałby wpierdol od jakiegoś Incela, konioklepa bez kondycji, takiego lewego prezydenta nie chcemy
I nie zerwałby sobie bicepsów otwierając te wielkie, ciężkie drzwi na Kremlu.Prawdopodobnie jedyny silny, który by skasował Putina jednym celnym lewym prostym
NIE MA ŻARTÓW UUUUAAAA!I nie zerwałby sobie bicepsów otwierając te wielkie, ciężkie drzwi na Kremlu.
Nic z tego nie będzie, widziałem filmik jak ćwiczy ze sztangąI nie zerwałby sobie bicepsów otwierając te wielkie, ciężkie drzwi na Kremlu.

Kulturownik jebany, za sztangę od razu chuj w dupęNic z tego nie będzie, widziałem filmik jak ćwiczy ze sztangą
Zero siły funkcjonalnej, pewnie nie zrobi fiflaka z saltem ze stania na rękach - kulturystyczny kaleka
![]()