Witam. Od dawna zbierałem się do zmontowania jakiegoś HL. Dziś miałem akurat chwile wolnego czasu i przerwe w dostawie internetu, więc postanowiłem coś skręcić. Niestety jedyne wideo jakie miałem na dysku to Pudzian vs Papadopulos w słabej jakości. No ale postanowiłem spróbować swoich sił. Jest to pierwsze zmontowane wideo w moim życiu. Ale już wiem, że będe robił to dalej. Także spodziewajcie się kolejnych filmików (czy tego chcecie, czy nie:-)).
Fajnie ze znasz nazwisko rywala Pudziana:-) Dupy nie urywa ale powodzenia. Faktycznie dziś chyba jakiś dzień HL'a:-)
No ba, na rocksach siedze codziennie od kilku lat, tylko mało sie udzielam. A HL no wiadomo, że dupy nie urywa, ale będzie coraz lepiej.
Te czarno-białe wstawki, to myśłi zawodników. 1. Pudzian spogląda w oczy Greka i planuje jak go skończy(sprawdziło się) 2. Papadopulos myśli już o tym jak sędzia podniesie do stójki i wtedy spróbuje zaskoczyć backfistem. 3. Pudzian jeszcze przed ogłoszeniem wyniku, zadowolony z siebie, myśłi "na h** mi ATT, biore puchar i wracam do Marka". No i starałem się zgrać muzyke z akcją, gdy jest przestuj w parterze muzyka zwalnia. Z początku muzyka jest bardziej intensywna, bo obu zawodnikom wydziela się adrenalina, potem napięcie opada, zaczynają słyszeć kibiców, a my komentarz. No i ogłoszenie wyniku muzyka znowu narasta.
Heh, ja tez na forum jestem dosc dlugo i też malo sie udzielam. uważam ze jeszcze malo wiem by sie wymadrzac, a z drugiej strony obawiam sie ze jak wiekszosc nowych srednio obeznanych w temacie zostane uznany za "kolejne konto kaczki" a apropo kaczki czesto bywa irytujacy aczkolwiek nierzadko dodaje ciekawe informacje na forum ;)