Rododendron UFC Light Heavyweight Nov 5, 2022 #340 Ciężary na kacu, trzeba się szybko podleczyć Spoiler: Słowo na dziś
HubiSSJ3 UFC Heavyweight Nov 5, 2022 #341 Widzę, że nie tylko ja zaczynam od KURWA xD [ Spoiler: literl ISPOILER] [/ISP OILER]
Rododendron UFC Light Heavyweight Nov 5, 2022 #342 HubiSSJ3 said: Widzę, że nie tylko ja zaczynam od KURWA xD [ Spoiler: literl ISPOILER]View attachment 48737[/ISP OILER] Click to expand... Mordo, wjeb to w spoiler
HubiSSJ3 said: Widzę, że nie tylko ja zaczynam od KURWA xD [ Spoiler: literl ISPOILER]View attachment 48737[/ISP OILER] Click to expand... Mordo, wjeb to w spoiler
Rododendron UFC Light Heavyweight Nov 6, 2022 #346 Trzeba było poczekać do rana aż wytrzeźwieje Spoiler: Słowo na dziś
cRe PRIDE FC Middleweight Nov 6, 2022 #347 Takie jak... Spoiler: SPOILER są podwójne litery albo polskie znaki są najgorsze. Dobrze, że żółw i żółć nie mają 5 liter. Spoiler
Takie jak... Spoiler: SPOILER są podwójne litery albo polskie znaki są najgorsze. Dobrze, że żółw i żółć nie mają 5 liter. Spoiler
P panpan KSW Light Heavyweight Nov 8, 2022 #359 zoom said: Dziś łatwo poszło Spoiler View attachment 48892 Click to expand... Spoiler