cRe PRIDE FC Middleweight Nov 9, 2022 #366 Spoiler Nie wiem po co ten szron jak widziałem że Z nie ma. Mogło być za drugim...
Chujcew UFC Bantamweight Nov 9, 2022 #370 Dobrze jest, witamy dobry dzień! Chociaż z pięć minut myślałem, czy jest jakieś inne słowo pasujące, bo nie sądziłem, że to będzie to Spoiler
Dobrze jest, witamy dobry dzień! Chociaż z pięć minut myślałem, czy jest jakieś inne słowo pasujące, bo nie sądziłem, że to będzie to Spoiler
Rododendron UFC Light Heavyweight Nov 10, 2022 #374 Ciężary adekwatne do pogody za oknem Spoiler: Słowo na dziś
Chujcew UFC Bantamweight Nov 10, 2022 #376 W pułapkę wpadłem i tak średnio, to będzie średni dzień Spoiler
cRe PRIDE FC Middleweight Nov 12, 2022 #383 Znowu zjebałem bo wiedziałem, że ta literka tam nie stoi. Spoiler
Rododendron UFC Light Heavyweight Nov 12, 2022 #384 Ostatnio forma jak u kangura - zero progresu i surowizna aż wstyd Spoiler: Słowo na dziś
Chujcew UFC Bantamweight Nov 12, 2022 #386 Wolny dzień, dobre wina przygotowane na dobre UFC, a mimo tego będzie to zjebany dzień Spoiler