Graf Ramolo
WSOF Strawweight
Oglądaliscie ? Polecam jest cyrk w przenośni i dosłownie. I pary niezłych zawodników. Netflix wypuścił.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
czy to wymaga osobnego tematu?Oglądaliscie ? Polecam jest cyrk w przenośni i dosłownie. I pary niezłych zawodników. Netflix wypuścił.

Oglądałem na delegacji na zmianę z Dragon Ball DaimaOglądaliscie ? Polecam jest cyrk w przenośni i dosłownie. I pary niezłych zawodników. Netflix wypuścił.
Ktore lepsze ?Oglądałem na delegacji na zmianę z Dragon Ball Daima
Daima to niewypał, tak stwierdzam po 5 odcinkach. A La Cage nawet trochę wciągnął. Fabuła slaba, ale nie nastawialem się na sztukę Tarantino. Da się obejrzeć.Ktore lepsze ?
Zrealizowany ok, ale fabuła prosta jak budowa cepa, aktorsko też słabo. Główny bohater mocno mnie irytował a jego przeciwnik to taki Denis Załęcki w ciemniejszym wydaniu![]()
To wypisz wymaluj KSW, a wy się aktorów czepiacie, że wiernie odwzorowali poziom rozgarnięcia przeciętnego zawodnika MMADretwy, przewidywalny, gra aktorska nie istnieje. Do tego glupota bije z ekranu az oczy bolą