Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sprawdzę w kafejce bo może to wirus. Wklej printscreena.
szczerze nie wiem, jestem na kilku forach bukmacherskich i ludzie tak robia, nie pytaj sie po co, sam nie wiem, po prostu dalem przyklad ;) pozdro i nie mam nic do ciebie mordo, nie wyzywam cie, po prostu traktuje twoje typy z przymruzeniem oka, ale szanujmy sie.Wygląda ,,ok" ale bądźmy poważni.. po chuj miałbym wstawiać kupony z photoshopa czy nie wiem czego? Po chuj
Wyzwales od trolli na początku ale już chuj z tym Pozdro i miłego weekendu!szczerze nie wiem, jestem na kilku forach bukmacherskich i ludzie tak robia, nie pytaj sie po co, sam nie wiem, po prostu dalem przyklad ;) pozdro i nie mam nic do ciebie mordo, nie wyzywam cie, po prostu traktuje twoje typy z przymruzeniem oka, ale szanujmy sie.
bo niektorymi wypowiedziami ewidentnie prowokujesz, dlatego, nie wiem czy robisz to z zamyslem czy nieswiadomie, ale prowokujesz.Wyzwales od trolli na początku ale już chuj z tym Pozdro i miłego weekendu!
Nie prowokuje, niektórzy są poprostu zbyt wrazliwi. Bez aluzjibo niektorymi wypowiedziami ewidentnie prowokujesz, dlatego, nie wiem czy robisz to z zamyslem czy nieswiadomie, ale prowokujesz.
na jakich forach jestes? mozesz cos polecic?jestem na kilku forach bukmacherskich
wiesz, co mam na zasade, ze na forum, na ktorym jestem, nie reklamuje innych, google.plna jakich forach jestes? mozesz cos polecic?
Może jesteś zbyt wrażliwy?Panie jakby Ci tak cisneli jak mi to tez byś chyba nie pozostawał dłużny
Panie, jestem bardzo wyluzowany :) przeczytaj sobie temat z jedrzejczyk i zadaj sobie pytanie czy ja jestem wrażliwy czy innych za bardzo poniosła fantazja.Może jesteś zbyt wrażliwy?
Głowa do góry, jutro fen a pojutrze ufc 211 :)Dziękuje, poprawiliście mi humor po spinach w robocie. Miocic, JJ, Maia, Jotko. Tak polecę kolesiowi, bo jak obstawiam sam, to cuda się dzieją i plecy nawet na pewniakach.
Pisałem to na samym początku żeby wpisywac tu wyłącznie kupony...skończyło się tak ze z jednego trolla zrobił się prawdziwy zjazd trolli ;) ale ciesze się ze poza mną wkleilo parę osób swoje typy w końcu o to właśnie chodziTo jest temat do kuponów, nie do nakurwiania się wyzwiskami. :) Taka gala, a Wy robicie syf. Oddech.
Mamy w 3/4 podobny kupon :) dobry wybór. Oby Krzysiu dał radę. .Krzysztof Jotko - David Branch
Frankie Edgar - Yair Rodriguez
Joanna Jedrzejczyk - Jessica Andrade
Stipe Miocic - Junior Dos Santos
Kurs:@ 8,23
Najbardziej mnie Aśka zastanawia, to dla mnie największa niewiadoma. Mam strasznie mieszane uczucia, dlatego patriotycznie ... Aśka :)Mamy w 3/4 podobny kupon :) dobry wybór. Oby Krzysiu dał radę. .
Moje zdanie juz znasz .. ;)Najbardziej mnie Aśka zastanawia, to dla mnie największa niewiadoma. Mam strasznie mieszane uczucia, dlatego patriotycznie ... Aśka :)
Byś się zdziwił :) bardzo dużo ludzi go obstawiaWidze ze malo kto wierzy w Yaira
Byś się zdziwił :) bardzo dużo ludzi go obstawia