Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak ci nie pasuje to wypad z tematu, bardzo malo osób tu wkleja zdjęcia. Ja wklejam wygrane a typy wstawiam na sucho. Nie zaśmiecaj mi więcej tematu.A myslalem ze juz nie bedzie osobnego tematu...
BTW: Jak juz chcesz sie bawic we wrzucanie kuponow to wrzucaj screena, takie chujstwo literkowe kazdy moze sobie stworzyc, a ile w tym prawdy to nikt nie wie...
on podaje kursy i wygraną bez podatku, chociaz gra u polskiego bukaChuja wygrasz
W dodatku na 5 ostatnich wstawił 1 wygrany i grubo do przodu jeston podaje kursy i wygraną bez podatku, chociaz gra u polskiego buka
przynajmniej dobra bekaW dodatku na 5 ostatnich wstawił 1 wygrany i grubo do przodu jest
dobrze dobral stawkiW dodatku na 5 ostatnich wstawił 1 wygrany i grubo do przodu jest
Ja przynajmniej pisze prawde nawet gdy przegrywam a nie jak niektorzy co sie ukrywaja w swoich norach po przegranej.W dodatku na 5 ostatnich wstawił 1 wygrany i grubo do przodu jest
Nie denerwuje, już jednego glupka zignorowalem i chyba dołączy do niego parę osób :) to jest najlepsze rozwiązanie. Poza tym po co mam czytać posty ludzi którzy nic ciekawego nie wnoszą w dyskusjach.@mmafan2 nie denerwuj się. Niektórzy po prostu tutaj nie pasują (czyt. Cohones).
I kupuje buty na aliexpress.Alibabo, Ty masz akurat chyba najmniejszą wiarygodność na tym forum. Nigdy nie podajesz typów, nie robisz podsumowań,
kto bogatemu zabroni?I kupuje buty na aliexpress.
Haha wiadomix już sie nie wpierdalam w temat bo mnie mmafan na liste ignorów wrzuci. Musze po prostu dać czasem o sobie znać przy takich głupocinachNo skąd, czasem po prostu z Alibabą musimy się pohejtować.
mnie dal do ignorow, ale nie jestem przejetyHaha wiadomix już sie nie wpierdalam w temat bo mnie mmafan na liste ignorów wrzuci. Musze po prostu dać czasem o sobie znać przy takich głupocinach
Alibabe dałem bo to co typ zawsze pisal wolalo o pomstę do nieba.mnie dal do ignorow, ale nie jestem przejety
to dobrze. troche cie jeszcze powkurwiam spinaczua ty jestes dla mnie internetowym smieciem i mam na ciebie wyjebane
Obsrasz bo właśnie trafiasz na listę nieudacznikówto dobrze. troche cie jeszcze powkurwiam spinaczu
Nie wytrzymasz i będziesz podglądać co piszęObsrasz bo właśnie trafiasz na listę nieudaczników
jestes tylko trollem, wiec nie ma za bardzo sensu z toba dystkutowac i chyba nikt nie wierzy, ze postawiles ten kupon, ale juz 1 zdarzenie ci nie wejdzie.Frankie Edgar vs Yair Rodriguez, Zwycięzca meczu, Yair Rodriguez 2.11
Demian Maia vs Jorge Masvidal, Zwycięzca meczu, Jorge Masvidal 1.76
Krzysztof Jotko vs David Branch, Zwycięzca meczu, Krzysztof Jotko 1.6
Gabriel Benitez vs Enrique Barzola, Zwycięzca meczu, Gabriel Benitez 1.45
Kurs całkowity
8.62
Możliwa wypłata
2274.51 pln
Sluchaj lamusie, wcale nie musze z toba dyskutowac a ten temat sluzy do wstawiania swoich kuponow.jestes tylko trollem, wiec nie ma za bardzo sensu z toba dystkutowac i chyba nikt nie wierzy, ze postawiles ten kupon, ale juz 1 zdarzenie ci nie wejdzie.