D
Deleted member 18816
Guest
Zapraszam do oddania głosu

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Toż na koniec kacap się popłakał ze nie dostał pasa...Hehe, zobaczcie na narożnik ruska, wjebali się w kadr, zadowoleni że tu pas będzie zaraz, dumni w chuj, a tu![]()
Dokładnie tak. statystyka sama mówi za siebie. Total output większy dla kacapskiego bojca ALE znaczące ciosy i kopnięcia ZDECYDOWANIE na rzecz dumnego Polskiego Wojownika i było to zdecydowanie wiadać w przebiegu walki że te ciosy i kopnięcia robiły robotę zarówno w upośledzonym poruszaniu się kacapa jak i w śladach na jego twarzy i nogach. De facto był tam prawie knockdown od kopnięć.Teoretycznie 47-47 tak jak o dziwo Damata wypunktowal ale temat jest taki ze 1 i 3 w ciosach dla Ankalaeva tylko ze to Janek wieksze obrazenia zadawal a to przeciez w glownej mierze powinno sie liczyc w sportach walki.
Ta.Szkoda że nie ma możliwości obu wypierdolic na szczaw i zlikwidować ta obecnie najgorszą dywizje w ufc
Podszedłem do tematu profesjonalnieMyślałem, że będzie propozycja zdemolowanych nóg: (
Dojebany avatar byku52-41 dla Janka
Putin w strachu
Hehe, zobaczcie na narożnik ruska, wjebali się w kadr, zadowoleni że tu pas będzie zaraz, dumni w chuj, a tu![]()
Zamiast Anzora był Juras;)Oczami wyobrazni widze tam Anzora zbijajacego piateczki, ah gdyby nie te przeklete problemy z wiza![]()
Poryczał się publicznie po werdykcie jak dziecko, aż nawet Janek powiedział "dajcie mu ten pas", przez co płakał następne dni na Twitterze a)że "nawet Jan myśli, że wygrałem" i b)w nóżkę małem kukuToż na koniec kacap się popłakał ze nie dostał pasa...
Co do głosu w ankiecie to musiałbym na spokojnie obejrzeć ale 3 dla Jana dwie dla kacapa z dominacją na koniec maja sens...