Kto siedzi w Drzewnym worze?

Dobra, znalazłem listę (u)lotnych ziomków:

5jointow

alexgrady731

Alkoneser

alww

amoureuxDeLaViolence

Bmyak

Bolesław

Brawler098

crt14

Duszek

filip9111111

GroszMC

gumoleon

Halibut 2.0

Henryk

Imthegreatestnotyou

JaPA

jojojo

Jonathan Dwight Jones

JosueEstebanez

Justinthehajlajtgay...

kamil.kolkowski

Karateka@

karian

madafaka

Madman

mahonek

majkelo89

MaloHombre

Master

mewson

mikos

miszczswiata92

Navio2.0

Olo

PanKorzeń

PanMac

papa smerf

PB91

Rododendron

Roshi (fake)

Rycho

Santel

Shoocker

Skaczomcy przez płot

Średniej wielkości znawca

steel

Słaby

Tusiek

Twarzowiec

Typhoon

TYTUS

Uller

vitas

VitoC

Wojtek1000

ZELAZNAREKA

zoom
O cię uj, chłop wszystkich wrzucił do ignora i pisze sam ze sobą :mamed:
Ciekawe czy ma za to jakie dodatkowe punkty od opiekuna na oddziale.

Tak wyglada wór prawdziwego faceta.

Jest opróżniony :jjsmile:
Ty naprawdę utożsamiasz wór ignorów z prawdziwym workiem mosznowym?

Czekaj, sprawdzę coś:

- Siostro, czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce dla mocno doświadczonego przez życie chłopa?

Ty naprawdę utożsamiasz wór ignorów z prawdziwym workiem mosznowym?

Czekaj, sprawdzę coś:

- Siostro, czy znajdzie się jeszcze jedno miejsce dla mocno doświadczonego przez życie chłopa?
Dalej jednak czytasz lecz dalej nie rozumiesz :tellmemore:

Rozumiem, że lubisz robić kurwę z logiki, ale nie zawsze to będzie działać, chyba już wiesz? Czy nadal masz ten moment przed sobą? :DC:
Gdzie ty nie widzisz logiki ? :beczka: a dobra w sumie jak Ty za logiczne uważasz wrzucanie kogos w ignora na forum po czym notoryczne sprawdzanie i czytanie jego wpisów to chyba nie masz co tłumaczyć. Diagnoza jest okrutna, niestety..

Gdzie ty nie widzisz logiki ? :beczka: a dobra w sumie jak Ty za logiczne uważasz wrzucanie kogos w ignora na forum po czym notoryczne sprawdzanie i czytanie jego wpisów to chyba nie masz co tłumaczyć. Diagnoza jest okrutna, niestety..
Jakie notoryczne? Czytam was raz na tydzień, wybiórczo, czasem całą stronę waszych wysrywów, czasem jednego workowicza, czasem jakiś wpis, jak jest sporo odpowiedzi.

Nie przeceniaj swojej poczytności, choć jak uważasz że dobrze piszesz to napisz książkę, całe forum kupi nakład, albo 1/100 chociaż:juanlaugh:

Jakie notoryczne? Czytam was raz na tydzień, wybiórczo, czasem całą stronę waszych wysrywów, czasem jednego workowicza, czasem jakiś wpis, jak jest sporo odpowiedzi.

Nie przeceniaj swojej poczytności, choć jak uważasz że dobrze piszesz to napisz książkę, całe forum kupi nakład, albo 1/100 chociaż:juanlaugh:
Czytasz wszystkich bo byłeś łapany na tym wiele razy, czasem z dupy nawet lajkujesz posty w tematach o mma także po co ten cyrk?

Próbujesz pokazać jak masz wyjebane ogłaszając to praktycznie caly czas między bredniami o AI a postami w temacie mma a mimo to dalej przeglądasz każdy wpis, nie tylko mój:juanlaugh:

Spokojnie, dla każdego starczy miejsca, nie musicie się przepychać :suchykarol:

No i dochodzi temat urządzenia się, myślę że możecie sobie trochę udekorować worek, jakieś obrazy, kwiatki, dywany, rozumiecie :juanlaugh:

Czytasz wszystkich bo byłeś łapany na tym wiele razy, czasem z dupy nawet lajkujesz posty w tematach o mma także po co ten cyrk?

Próbujesz pokazać jak masz wyjebane ogłaszając to praktycznie caly czas między bredniami o AI a postami w temacie mma a mimo to dalej przeglądasz każdy wpis, nie tylko mój:juanlaugh:
Czego Ty oczekujesz od informatyka co obrazka nie potrafi pobrać.

Dobra, znalazłem listę (u)lotnych ziomków:

5jointow
alexgrady731
Alkoneser
alww
amoureuxDeLaViolence
Bmyak
Bolesław
Brawler098
crt14
Duszek
filip9111111
GroszMC
gumoleon
Halibut 2.0
Henryk
Imthegreatestnotyou
JaPA
jojojo
Jonathan Dwight Jones
JosueEstebanez
Justinthehajlajtgay...
kamil.kolkowski
Karateka@
karian
madafaka
Madman
mahonek
majkelo89
MaloHombre
Master
mewson
mikos
miszczswiata92
Navio2.0
Olo
PanKorzeń
PanMac
papa smerf
PB91
Rododendron
Roshi (fake)
Rycho
Santel
Shoocker
Skaczomcy przez płot
Średniej wielkości znawca
steel
Słaby
Tusiek
Twarzowiec
Typhoon
TYTUS
Uller
vitas
VitoC
Wojtek1000
ZELAZNAREKA
zoom
Doctors weighed the mass they removed from Wesley Warren; it came in at 132 pounds.

The man with the 132-pound scrotum’: Unraveling the medical mystery​

Doszło trochę nowych twarzy czy ryjów, ale w sumie nie pamiętam kto już wpisany, a kto nie. Z dzisiejszych to @Miskatonic, recydywa, o ile dobrze pamiętam, więc już bez żalu - chuj ci w dupę stara kurwo, produkuj dalej swoje gówno i jeszcze kreatynę, na pewno kupię :jarolaugh:
To tylko forum internetowe.
Ziomek, luz.

To tylko forum internetowe.
Ziomek, luz.
No właśnie. Ile można słuchać żeby mnie nie słuchać? Ja tylko przestałem słuchać Anżeja, bo co mi może zaoferować jakiś wąs z Sanoka który zajmuje się produkcją gówna? To samo co Bastek... W sumie Bobastek śmieszniejszy. Srać na takich ludzi i ignorować. Od tego jest wór.

Back