Gienek
UFC Middleweight
Szukasz kogoś normalnego na Cohones, błądNI CHU JA
moge przekimac kogos normalnego, ale na cyrk niet
. Pewnie jakiś zlot się zrobi.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Szukasz kogoś normalnego na Cohones, błądNI CHU JA
moge przekimac kogos normalnego, ale na cyrk niet
. Pewnie jakiś zlot się zrobi.Ty na zlot dawaj, a nie!Jak kupie to w tygodniu gali
Ty na zlot dawaj, a nie!
Ten i następny i następny, nie na żadne stadiony kiboluDaje, daje. O 17 wyjeżdzam
Chyba bardzo zależy im na zapełnieniu tego narodowego.Jak już mam temat pod ręką to napiszę, że pojawiła sie nowa pula biletów gdzie najtańsze są za ...25 zł![]()
Ale wiesz, że Conur nie walczy? Wiesz, prawda?Czesc Wszystkim
Przed nami wielki debiut KSW na Stadionie Narodowym w Warszawie.
To wyjątkowa okazja by tam być na żywo. Centralne miasto Polski , więc zewszad stron Polski w miarę szybki/ latwy dojazd.
Kto już teraz planuje jechać na galę i przy tej okazji chcialby zasiasc we wspolnym forumowym gronie na trybunie w wyznaczonych rzedach ;)?
Przygotowuję wstepna listę chętnych, (to nie jest jeszcze zaden zlotowy temat!) - prosze aby w tym temacie zabieraly glos tylko osoby chetne na pojscie na galę, a reszta postow usuwana, by nie robic tu niepotrzebnego spamu i dyskusji. @duubertowa @baju @Cloud
*Po gali pewnie jakies UFC bedzie jak zwykle to bywa ale to juz nie w tym temacie.
Zainteresowani piszcie ile w stanie jestescie wydac na bilet i jaki rzad Was interesuje.
Ale wiesz, że Conur nie walczy? Wiesz, prawda?

Taranek na forum? Mówię nie!KSW? Mówię NIE!!!
Dla Ciebie, Pan Taran.Taranek na forum? Mówię nie!
A mnie nie maJestem
A to dlaczego kolego?A mnie nie ma
Zlot>>>>>>KSWA to dlaczego kolego?
SzanujęZlot>>>>>>KSW
Powiedz szczerze, wolisz obejrzeć na żywca Kaliboba, Pudzille, Gamera, Borysa, Narkuna, Fernando Santo Forte Uh Vai Moher przy 50-tysięcznej publice na pięknym stadionie, czy sparingpartnera Tyberiusza Kowalczyka u Dunoli?27 maja jest też UFC w Kopenhadze![]()
Powiedz szczerze, wolisz obejrzeć na żywca Kaliboba, Pudzille, Gamera, Borysa, Narkuna, Rodrigo Santo Forte Uh Vai Moher przy 50-tysięcznej publice na pięknym stadionie, czy sparingpartnera Tyberiusza Kowalczyka u Dunoli?
Powiedz szczerze, wolisz obejrzeć na żywca Kaliboba, Pudzille, Gamera, Borysa, Narkuna, Fernando Santo Forte Uh Vai Moher przy 50-tysięcznej publice na pięknym stadionie, czy sparingpartnera Tyberiusza Kowalczyka u Dunoli?

Żebyś się nie zdziwił jak za most z Malmo do Kopenhagi zapłacisz tyle, co za bilet na KSW![]()

Widziałem ich juz w akcji nieraz
Juz obczaiłem loty do Malmo z Warszawy. Później busem 40km do Kopenhagi. Hostel wstępnie zarezerwowany na 2 noce. Ceny alko u Duńczyków obczajone. Hala wygooglowana. Plan zwiedzania zrobiony a ty mi tu z KSW wyskakujesz. Wiesz gdzie ja to mam ?
A tak serio to fajnie byłoby wyskoczyć na kolejne UFC w Europie z ekipą ale tym razem postawie na KSW. Drugi raz może sie taki event nie powtórzyć. Do zoba!
Jak bedzie walczył Diaz to lece 
Jak jedziesz osobówką to 2 paczki do zapłaty.Myślisz, że tego nie sprawdziłem?
45zł bus w jedną strone
Czyli prawie to samo bo zamierzam kupic bilet za 100-150zł![]()
Z Christiani pewnie, tam to jest dopiero staffuMieszkałem jakiś czas ok 50 km od Malmo, chłopacy z Kopenhagi przywozili dobry HaszJak bedzie walczył Diaz to lece
![]()

Jak jedziesz osobówką to 2 paczki do zapłaty.