Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Piwo, drogie hot-dogi i inne nachosy w ilościach hurtowych. Przygotuj się na długie kolejki ; )Jak to wygląda w praktyce? Chodzi mi o kwestię żarcia i napoje- da się takie rzeczy nabyć "na miejscu"? Jak z alkoholem?
A Kawul i Lewy osobiście witają każdego usera CohonesNie słuchaj ich, skąpo odziane kelnerki częstują cię powitalnym drinkiem na twoim miejscu, dają ci menu, zbierają zamówienie i zaraz przynoszą. Po to są numery miejsc na biletach.
O ile dobrze pamiętam, piwo 0,4l za 9złGeneralnie chodzi mi o to, czy będzie można kupić jakąś popitkę :)
Może być ciężko wnieść coś z zewnątrz. Przy wejściu przeszukują, sprawdzają plecaki, torby, torebki itd. Jakąś setkę może w gaciach przemycisz, ale to by chyba było na tyle.W sobie oczywiście, ale może zabraknąć.
No pewnie, że tak. Gorzej jak trafisz na nadgorliwego "bramkarza" przed galą.Hehe, studenckie czasy są jeszcze nie tak odległe, są różne patenty.
Trybuny na Torwarze takie niewygodne? Ja byłem tylko raz na tej hali i nie mam takich wspomnień, ale wtedy akurat szarpnęliśmy się na płytę. W czasach ringu miało to sens ;)Oraz krzesełka po których będziesz chciał być sparaliżowany od pasa w dół
Popularna konstrukcja na polskich osiedlach - betonowy kloc i zbite deski jest wygodniejsza od siedzeń na torwarze. Chyba wygodniej na betonie się siedzi.Trybuny na Torwarze takie niewygodne? Ja byłem tylko raz na tej hali i nie mam takich wspomnień, ale wtedy akurat szarpnęliśmy się na płytę. W czasach ringu miało to sens ;)
Kurwa dokladnie tak samo:DPiwo rzeczywiście musi być rozcieńczane niezależnie od tego jakie wydarzenie odbywa się na obiektach tego typu. Przed UFC wypiłem w Pincie chyba z 4 browary, wcześniej jednego w chińczyku. Udałem się na galę mając lekką fazę. W trakcie wypiłem chyba z 4 piwa. Wyszedłem trzeźwiejszy niż przyszedłem...
Kaptur moim zdaniem ryzykowny! Ale z butem jest spoko opcja, tego nie znałem.Czyli podsumowując:
1) przyjść nabombionym
2) nażartym
100ml wchodzi do jednego buta
100ml do kaptura i 200ml przed wejściem.
Jest plan!