Main Event Antoni Chmielewski vs Gregory Babane Wojciech Orłowski vs Mateo Minozzio ExtraFights Aslambek Saidov vs Paweł Żydak Łukasz Działowy vs Grigor Aschugbabjan Marcin Bartkiewicz vs Kamil Bazelak
Ten Babene ze zmiennym szczęściem. Ze słabymi wygrywał a jak trafiło się 6 konkretnych to wszystko przegrał z rzędu xD
nie bardzo rozumiem jaki ma mieć sens ta impreza ? po prostu taki melanż na bogato dla elity ? trochę to dziwne.
Blink z Ameryki ceni się i u Nas. Panowie we włoskich gajerach z showgirl przy boku, przyjeżdżają na potajemne walki, gdzieś w wypełnionych dymem z cygar piwnicach hotelu na uboczu by móc dobić interesów przy szklance 50-cio letniej Chivas Regal :)
Oni po prostu budują taką otoczkę, elitarności, czy tam tajemniczości. W końcu trzeba będzie jakoś uzasadnić żonie, wydanie 2 kafli na bilet.
Zgadza sie, elitarne grono... Mroczki itp. Mnie nie interesuje taka elita, oglądne w telewizji :) To nie loża masońska, tylko loża MMA.
Heh. Byłem kilka godzin temu na stronce tej i tego trailera nie było. Zobaczymy jak im to wyjdzie. Mi się jakoś ten pomysł nie widzi. Ale życzę sukcesu. Raczej nie będzie w TV jeżeli to tylko dla "elity".
Podobno obecność potwierdziły najważniejsze głowy państw G8, wiec grono na prawdę będzie elitarne. Wszyscy chcą zobaczyć ziomka Popka i Bezelaka.