Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zapraszam po dłuższej przerwie

Ależ profesjonalna gala. Tyle zastępstw, tyle kłopotów zdrowotnychSuccar wypadła.
Wtf, jak odrzucaja. To tak jakby baba w lidlu na kasie powiedziala, pierdole nie skasuje pana.
Ona walczyła z Aitaną AlvarezView attachment 104126
ktos rozumie o co chodzi z walka Smolkovej? nie ogladalem, na sherdogu widze W, a tutaj anulowane
Mega skuteczność, ciekawe czy ten Perry by wszedłView attachment 104029
Co jeszcze dorzucić bo mały kurs mi wychodzi?

Kurla dlaczego nie pograłem Buchingera.. przecież to były darmowe pieniazki...View attachment 104029
Co jeszcze dorzucić bo mały kurs mi wychodzi?

Szkoda Ramosa, bo teraz bym czekał z wypiekami na walkę Perry'egoKurla dlaczego nie pograłem Buchingera.. przecież to były darmowe pieniazki...
![]()
No pojebane to jest, polskie buki to totalne gówno.
Z ALvarez walczyła Szabova JackuOna walczyła z Aitaną Alvarez
XD jednak ślepy jestemZ ALvarez walczyła Szabova Jacku

Jakby tego było mało to podobno mają podnieść podatek do 15% xDD Niedługo granie u polskiego buka będzie totalną głupotą.
Dobra, czyli Usman to zjebie. Zakopane tylko do 1Trzy kupony oparte o Silve
dwa w bazie, jeszcze jeden na którym są dwie walki z UFC i Zakopane będzie grało i śpiewało całą noc! do czwartej.
![]()

Poważnie 15%?Jakby tego było mało to podobno mają podnieść podatek do 15% xDD Niedługo granie u polskiego buka będzie totalną głupotą.
No śmiech na saliPoważnie 15%?

Podzielil bys sie kuponami przed, a nie po :)
Szkoda ze wypadla Succar to by byla pelna pula :) A tak powaznie to dobry zarobek z innych kuponow zepsul Kazieczko i Deux. Dalej nie wierze jak oni to zrobili :)
No przeciez wrzucalem tutaj link do tego kuponu w sobotę około południa, a kilka godzin przed galą pisałem że gram dodatkowo Deux + Samociuk + Paczuski :)Podzielil bys sie kuponami przed, a nie po :)