kraks
Shark Fights Light Heavyweight

KSW 96: Pawlak vs. Janikowski 2 | MMA Event | Tapology
KSW 96 takes place Saturday, July 20, 2024 with 8 fights at Sport Arena in Åódź, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Pesta nawet przed czasem
Pierwszy na wariataPesta nawet przed czasem
Pawlak
Silva
Abdul kadirov?![]()
UFCARZ ZA MIESIĄC WALKA W FEJM SZYBKO ODKLEPIE BY BYĆ READY NA NARODOWYCzemu na Succar tak wysoki kurs?![]()
No właśnie o to mi chodzi xdUFCARZ ZA MIESIĄC WALKA W FEJM SZYBKO ODKLEPIE BY BYĆ READY NA NARODOWY
ja dam przed czasem po prostu bo może odpalic GRAŁND AND PAŁND JAK Z WIKIKtóra gra podobnie? Co o tym myślicie?
Tez rozwazam wygraną Succar, ale mysle jeszcze nad metoda zakonczenia walki. Pewnie puszcze cos w okolicach piatku/sobotyMiałem nic nie stawiać, ale trochę ciężko mi przejść obojętnie koło kursu 6.50 na Succar przez poddanie. Owczarz za miesiąc i dwa tygodnie walka na Narodowym z Linkiewicz, a tam sporo do ugrania, bo prestiż Narodowego, kasa za walkę pewnie większa niż w KSW, możliwość wejścia do świata freaków mocną wygraną, o ile oczywiście Owczarz chce tam zagościć na dłużej. Z tego co śledziłem Succar na instagramie to mocno w tych przygotowaniach skupia się na BJJ, więc może wróci trochę do swoich korzeni i będzie tu polować na poddanie. Kreft w walce z Owczarz pokazała, że wygrać przez poddanie można w dość łatwy sposób. Succar oczywiście jakaś wybitna nie jest, nie ma mocnych wygranych w karierze. Cały czas nad tym myślę.
Która gra podobnie? Co o tym myślicie?
Coś podobnego zaczynam się zastanawiać nad Isaiem Ramosem. W walce z Jembievem go zlekceważyłem, ale jednak on może się okazać albo turbo kozakiem z mega poddaniami albo totalnym plackiem i z Jembievem miał szczęście. Domina da się poddać, pokazywali to Grozdev czy Ruchała. Oczywiście Domin może to wypunktować, pewnie sprowadzając czy nawet testując stójkę Ramosa, ale Ramos będzie niebezpieczny w każdym momencie, nawet z dołu. 3.50 to ciekawy kurs na wygraną Ramosa w ten sposób. Wszystko oczywiście i tak jeśli już to za drobne.Miałem nic nie stawiać, ale trochę ciężko mi przejść obojętnie koło kursu 6.50 na Succar przez poddanie. Owczarz za miesiąc i dwa tygodnie walka na Narodowym z Linkiewicz, a tam sporo do ugrania, bo prestiż Narodowego, kasa za walkę pewnie większa niż w KSW, możliwość wejścia do świata freaków mocną wygraną, o ile oczywiście Owczarz chce tam zagościć na dłużej. Z tego co śledziłem Succar na instagramie to mocno w tych przygotowaniach skupia się na BJJ, więc może wróci trochę do swoich korzeni i będzie tu polować na poddanie. Kreft w walce z Owczarz pokazała, że wygrać przez poddanie można w dość łatwy sposób. Succar oczywiście jakaś wybitna nie jest, nie ma mocnych wygranych w karierze. Cały czas nad tym myślę.
Która gra podobnie? Co o tym myślicie?
mam nadzieję ze samociuk rozegra podobnie jak z izu, zapasy i ewentualnie sprowadzenie świniaka, nie wiem skad wzial sie hype na niego ale śmieszne to ze ksw go zakontaktowalo.No i tak samo nad Samociukiem myślę, pewnie nad jakimś skończeniem przed czasem. Górniak jak wrócił w 2022 roku to kolejno:
- pokonał w boksie Romana Wagnera (nie wiadomo nawet, kto to jest)
- pokonał w boksie Bubu Ćwika (dwanaście przegranych walk w różnych formułach w trzy lata)
- pokonał w MMA Mateusza Kowalskiego (który ma same przegrane na koncie, przegrał nawet z Kacprem Miklaszem)
- pokonał w MMA pięć miesięcy później tego samego Mateusza Kowalskiego
- pokonał w MMA Vlada Ivaschenkę (który wziął chyba walkę na kilka dni przed galą)
- pokonał w boksie Ante Vrzinę (nie wiadomo, kto to jest)
Muszę jeszcze odświeżyć jakąś z tych ostatnich walk Denisa, jeśli jest dostępna, ale te ostatnie lata to raczej mocna droga do odbudowania po dłuższej przerwie niż poważne wyzwania i Samociuk może tutaj okazać się za mocny.
Arbi mówi że grubas izi!!mam nadzieję ze samociuk rozegra podobnie jak z izu, zapasy i ewentualnie sprowadzenie świniaka, nie wiem skad wzial sie hype na niego ale śmieszne to ze ksw go zakontaktowalo.
@DONTOLIVER rozdawal za zdjecie solesów...Plakat rzeczywiscie straszny. Przy okazji tematu KSW - akurat skonczyla mi sie subskrypcja viaplay. Ma ktos moze dostep do kodow rabatowych na ta wspaniala platforme? :)
obczaj czy jakiś działa bo nie wiem czy rozdawałem je kiedyś czy niePlakat rzeczywiscie straszny. Przy okazji tematu KSW - akurat skonczyla mi sie subskrypcja viaplay. Ma ktos moze dostep do kodow rabatowych na ta wspaniala platforme? :)
Niestety jest info "Upłynął termin ważności kodu vouchera.", ale dziękiobczaj czy jakiś działa bo nie wiem czy rozdawałem je kiedyś czy nie
8LS1ZTDX
BYYU6SAM
1XOH8HGR
Wytypuj Succar przez poddanie i Ramosa przez poddanie - oboje nie robią wagi xD Teoretycznie dobrze, bo to może dać im przewagę w walce kilogramowo, jeśli chodzi o sprowadzenia i dążenie do poddań, ale jednak myśli teraz są różne... :DCoś podobnego zaczynam się zastanawiać nad Isaiem Ramosem. W walce z Jembievem go zlekceważyłem, ale jednak on może się okazać albo turbo kozakiem z mega poddaniami albo totalnym plackiem i z Jembievem miał szczęście. Domina da się poddać, pokazywali to Grozdev czy Ruchała. Oczywiście Domin może to wypunktować, pewnie sprowadzając czy nawet testując stójkę Ramosa, ale Ramos będzie niebezpieczny w każdym momencie, nawet z dołu. 3.50 to ciekawy kurs na wygraną Ramosa w ten sposób. Wszystko oczywiście i tak jeśli już to za drobne.
Paradeiser przez decyzję :)View attachment 104029
Co jeszcze dorzucić bo mały kurs mi wychodzi?