Prorok Izajasz
UFC Welterweight
Buki na tej gali to zarobią z 56 milionów
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ajtuj młody prospect, pokona zmarszczucha i będzie zmiana warty, jak Adamek z Gołotą
Ajtuj @2.81
Zapaśniczo Parnasse lepszy. BJJ moim zdaniem też na jego korzyść. Stójka blisko.Kurde duzo osób stawia na Mariana albo uważa, ze to będzie wyrównana walka.
Ktoś się zgadza ze mną, że to będzie różnica poziomów i Parnasse zdeklasuje Mariana?
Patrząc na ostatnią walkę z Groovem uważam, że jest spora szansa, że Paczuski zgasi Materli światło. Poddanie w wykonaniu Materli mnie nie zaskoczy, ale patrząc na ostatnie występy Radek jest słusznym faworytem. Ostatnio Materle podłączył emerytowany Groove, który ruszał się jak 50 latek. Dynamiczny Paczuski ma wszystkie argumenty poza parterem. Pamiętać jednak należy, że walka zaczyna się w stójce. Pudz, już pokazał drogę do wygranej. Dodam tylko, że w Fortunie kurs na ww. bet to ok. @1.8
Nie mówię, że będzie to łatwa walka, ale na pewno Paczuski ma sporo argumentów by to wygrać. Świetny stójkowicz, co przy aktualnym stanie Materli (rozbicie) może być dla niego tragiczne. Patrząc dodatkowo na ważenie, to Radek wcale nie odbiega warunkami od Materli co również może być na jego korzyść. Jeśli Michał nie sprowadzi, a raczej nie będzie to takie proste z tak eksplozywnym przeciwnikiem to w stójce naprawdopodobniej padnie po jakimś ciosie. To nie Janikowski, który bije cepy.Z groovem to materla był kontuzjowany i nie wycofał się tylko dlatego żeby ksw miało jakiś main event. Dodatkowo jego miasto. Paczuski normalnie waży poniżej 90, gdzie materla około 100. No nie będzie to łatwa przeprawa dla paczuskiego.
Moim zdaniem Paczuski bez najmniejszych problemów sobie poradzi z Michałem. Jestem zdania, że skończy go w 1 rundzie. Zbyt wyrafinowana stójka. Najłatwiejsza walka do wytypowania. Oczywiście tylko wg mojej opinii.Nie mówię, że będzie to łatwa walka, ale na pewno Paczuski ma sporo argumentów by to wygrać. Świetny stójkowicz, co przy aktualnym stanie Materli (rozbicie) może być dla niego tragiczne. Patrząc dodatkowo na ważenie, to Radek wcale nie odbiega warunkami od Materli co również może być na jego korzyść. Jeśli Michał nie sprowadzi, a raczej nie będzie to takie proste z tak eksplozywnym przeciwnikiem to w stójce naprawdopodobniej padnie po jakimś ciosie. To nie Janikowski, który bije cepy.
Jakie jeszcze walki mordo widzisz co się mogą skończyć w 1 r ?Moim zdaniem Paczuski bez najmniejszych problemów sobie poradzi z Michałem. Jestem zdania, że skończy go w 1 rundzie. Zbyt wyrafinowana stójka. Najłatwiejsza walka do wytypowania. Oczywiście tylko wg mojej opinii.
Główka z glebą i szpilka z pudzianem.Jakie jeszcze walki mordo widzisz co się mogą skończyć w 1 r ?
Za Wikłacz
Dodali zamiast Wikłacza.
Szkoda Wikłacza, taki obóz, tyle kasy, obrona na narodowym, stylistycznie dobry przeciwnik pod Wikłacza i dobry bet do dubla. Eh szkodaDodali zamiast Wikłacza.
Może to bedzie minus dla Materli, bo bedzie wolniejszy, a za to Paczuski szybszyZ groovem to materla był kontuzjowany i nie wycofał się tylko dlatego żeby ksw miało jakiś main event. Dodatkowo jego miasto. Paczuski normalnie waży poniżej 90, gdzie materla około 100. No nie będzie to łatwa przeprawa dla paczuskiego.
Z wagą to bardziej myślę pod obalenie i kontrolę. W stójce to wiadomo że i tak Paczuski szybszy, nieważne ile by materla ważyłMoże to bedzie minus dla Materli, bo bedzie wolniejszy, a za to Paczuski szybszy
Wrzosek czuję że odjebie rumuna najszybciej ze wszystkichGłówka z glebą i szpilka z pudzianem.
serio nie widzisz scenariusza jak obskakuje na punkty Mariuszka który po 2 minutach człapie cały purpurowy za nim pokracznie jak latał za Popkiem przy okazji zbierając na ryj raz konkretnieGrać Szpilkę to tylko przez KO chyba, a kurs jest 3.5 co w porównaniu do 2.6 na jego zwycięstwo wygląda dobrze
serio nie widzisz scenariusza jak obskakuje na punkty Mariuszka który po 2 minutach człapie cały purpurowy za nim pokracznie jak latał za Popkiem przy okazji zbierając na ryj raz konkretnie
w sumie takNie widzę. Mariusz nie ma za grosz serca do walki, jak nie ubija Ajtuja w pierwszej i nie będzie w stanie go skontrolować w drugiej to zrobi się cały purpurowy, a po którymś z ciosów Szpilki zacznie odpuszczać i koniec końców się położy w żółwiu.
Ogólnie to myślę, że Mario to wygra bo obali, położy się na Arturze i z czasem może jakaś pozycja ala purpurowy krucyfiks i sędzia przerwie po natłoku ciosów. Ale jakbym miał grać Szpilmana to przed czasem.
Patrząc na ostatnie pojedynki Mariuszka, to wychodzi tylko po wypłatę i jedyne o co walczy w oktagonie, to o to żeby nie dać sobie zrobić krzywdy, ja też myślę, że wygra, ale po 1.35 nie ma sensu, Szpilka lub pas.No co Wy, patrząc na ostatnie pojedynki Szpilki to wyłapie w pierwszej i po zawodach, jedyny ratunek to wejście w tempo w nogi ślamazarnego Maria.