moreno
Brutaal Super Heavyweight

KSW 78: Materla vs. Grove 2 | MMA Event | Tapology
KSW 78 takes place Saturday, January 21, 2023 with 9 fights at Netto Arena in Szczecin, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Oj żeby później nie było. Ja tam pograłem Romanowskiego, dłuższy staż, dobra stójka, a i zapasy raczej na wyższym poziomie. Romanowski już nie jeden raz dał zarobić. W tej walce jeśli dobrze podejdzie taktycznie to powinien Radka rozpracować i zniwelować jego atuty za sprawą mieszania styli. Na nieszczęście dla Paczuskiego Tommy ma również pomimo kiepskich warunków ma myczki i kowadło w łapie, które zagwarantowały mu aktualną serię zwycięstw.Radek Paczuski beta gali![]()
Izydor!Oj żeby później nie było. Ja tam pograłem Romanowskiego, dłuższy staż, dobra stójka, a i zapasy raczej na wyższym poziomie. Romanowski już nie jeden raz dał zarobić. W tej walce jeśli dobrze podejdzie taktycznie to powinien Radka rozpracować i zniwelować jego atuty za sprawą mieszania styli. Na nieszczęście dla Paczuskiego Tommy ma również pomimo kiepskich warunków ma myczki i kowadło w łapie, które zagwarantowały mu aktualną serię zwycięstw.
Izydor!![]()
Wywaliłbym tego Kendala ale jak wygra to nic nie pisałemSzymanski + Paczuski + Grove
trympel zabojca![]()
Kondycyjnie jest chujowy a to już dla mnie wystarczająca przesłanka by go odpuścić.Co sądzicie o Rajewskim?
Tak to nie ma przyjacieluWywaliłbym tego Kendala ale jak wygra to nic nie pisałem![]()
Jeszcze nie doszedłem do tej walki, przed weekendem skrobne kilka zdań na temat tego pojedynku jeśli chceszMordy ogladal ktos walki tego przeciwnika Romka? @Karwantes ?
Elegancko tego... mozesz tez dorzucic pare izudorkow bo musze sie odkucJeszcze nie doszedłem do tej walki, przed weekendem skrobne kilka zdań na temat tego pojedynku jeśli chcesz
Jak typujecie? trzeba coś puścić.
- Tomasz Romanowski (17-8 1 NC) vs Radosław Paczuski (5-0)
- 70,3 kg: Borys Mańkowski (22-10-1) vs Valeriu Mircea (27-8-1)
- 93 kg: Łukasz Sudolski (10-1) vs Kleber Raimundo Silva (20-12 1 NC)
- 93 kg: Rafał Kijańczuk (11-5, 10 KO) vs Marc Doussis (8-1 1 NC)
- 70,3 kg: Roman Szymański (16-6) vs Raul Tutarauli (31-6)
Grove ostatni raz walczył w sierpniu 2019 i 4 dyszki na karku. Poza ostatnim zwyciestwem 3 porazki z rzedu.Szymanski + Paczuski + Grove
trympel zabojca![]()
Mario tak mocno naruszyl Michala ze juz nic nie zostaloGrove ostatni raz walczył w sierpniu 2019 i 4 dyszki na karku. Poza ostatnim zwyciestwem 3 porazki z rzedu.
nie over 1,5 ?Mimo wszystko ja tam nie jestem pewny Materli, zwłaszcza po takim kiepskim kursie. Cholera wie w jakiej formie wyjdzie jeden jak i drugi. Granie Michała po kursie @1.3 biorąc pod uwagę jego ostatnie występy jest nierozsądne. Osobiście spróbowałem typu @typymmapl over 0.5 @2.75. Nie zdziwi mnie jednak jeśli Groove czymś trafi Michała i ten będzie podłączony (w końcu lata wojen zrobiły swoje), a kurs na zakończenie przed czasem wynosi @5.4.
Zależy jaki buk. Inaczej. Walka zakończy się w 1 rundzie - Nie. Lekka korekta kursu nie @2.75 a @2.52nie over 1,5 ?
jakby to było na over 0,5 to promocja roku