Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kazieczko sie pobawil :)Dzikowski przez ko za @3 az szokujaco latwo. Nie wiem tylko dlaczego nie doliczylo mi hhView attachment 45187
Ehh Armani za szybko go wyjaśnił.Breese + powyżej 2.5 rund u Armaniego @3.88 Betclic
Nie przekonales mnie od zlej decyzji kurwiu...
Zwykly chuj, nie kolega.Brzydko się zachowałeśNie przekonales mnie od zlej decyzji kurwiu...Zwykly chuj, nie kolega.

Nie napisales ze izydor !Brzydko się zachowałeś![]()

Ja dopiero na live to postawiłem. Na czutke.Nie napisales ze izydor !![]()
Zakładając grupę live, bo przed to nie widać typow a na live same zielone
Nie same, ten wrzuciłem zwyczajnie dla @MrRoshiZakładając grupę live, bo przed to nie widać typow a na live same zielone

.4.50Czy tylko ja mam wrażenie że Janikowski nie będzie miał za wiele do powiedzenia w stójce z dobrze przygotowanym i zmotywowanym Breesem? A jak walka ostatecznie trafi do parteru to pomimo dobrej zwinności Damiana i umięśnionych mięśni karku (ciężko pewnie będzie o dobre zapięcie duszenia) to jednak w końcu po wielu próbach uda się coś złapać... Przyznam że ten kurs @5.00 jest bardzo zachęcający.

Postawiłem i od razu spadło, to ja reguluje rynki w tym kraju!4.50![]()
Miałem Breesa w dublu ze Stosicem. Nie ważne jak byle wygrał, jak zobaczyłem, że Breese łapie szyję krzyczałem "dla Clemenzy! dla Clemenzy!" i jestPostawiłem i od razu spadło, to ja reguluje rynki w tym kraju!
![]()

Dziękuję! pomogło i tylko kontrowersje teraz wywołałeś"dla Clemenzy! dla Clemenzy!" i jest
!Brawo i tak sie gra jak sie ma i umie. A ja znow dzis w Biedrze makaron i ryz.
.Zajebisty kupon, graty!
Przecież słyszałeś, że Damiano sobie już luzował i by wyszedł z tegoNie oszukujmy się, ja tylko czekałem aż siemano damiano sprowadzi. Odkąd walka trafiła do parteru, jak nie w tym momencie to za kilka chwil i tak by klepał. Breese by poprawił uchwyt i byłoby po zabawie.

Graty, dla mnie Breese... jak dwie kategorie wyzej od wojowniczego zolwia Dzanikowskigo

No Romanowski