Roshi
Roshi

KSW 74: De Fries vs. Prasel | MMA Event | Tapology
KSW 74 takes place Saturday, September 10, 2022 with 3 fights at Arena Ostrów in Ostrów Wielkopolski, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
NIE WAŻNE I TAK W KAŻDEJ SEKUNDZIE WALKI BĘDZIE ŚMIERDZIAŁO DESKAMI KANGAROO DŻANIKOWSKIEGOJak zapasy u Breese?
Ale jest bardziej medialny od np Koike Erbsta
No tak, lokalny wojownik ;)Ale jest bardziej medialny od np Koike Erbsta
LokataByły bramkarz Czelsi podda tego ulanego angola, wiadomo![]()
No właśnie nie jestem jego taki pewien, ma problemy z kondycją gdzie Romanowski lepiej rozkłada siły, TDD Romanowskiego powinno wystarczyć, a powinien punktować w stójceDomy na Kęsika![]()
Ja zagram wydaje mi sie obali, chociaz juz z Grzebykiem go zlekcewazylemNo właśnie nie jestem jego taki pewien, ma problemy z kondycją gdzie Romanowski lepiej rozkłada siły, TDD Romanowskiego powinno wystarczyć, a powinien punktować w stójce
Mam mieszane uczucia, bliżej mi do Tommiego, jak przypominam sobie walkę Kęsika z Krakowiakiem to odpuszczam, z Pawlakiem nie wiem jak wyglądał
Gameplan wszystko wyjaśni, jak Kesik bedzie chcial bic sie w stojce jak robi to ostatnio Pietrzak, to skonczy sie wypunktowaniem go w stojceJa zagram wydaje mi sie obali, chociaz juz z Grzebykiem go zlekcewazylem![]()
Kazieczko, do @1.3 można spokojnie się zabierać do kuponów bez podatku fortuna/totalbetKurla pierwszy raz nie wiem kogo grac u Galaktycznych![]()
RomanowskiRomanowski 1.85
Tyle, że do tej pory walił w chuja z wagą, to wyglądało tak jakby za każdym razem walczył z młodszym bratem i - co za niespodzianka - dominował rywali siłowo. Teraz już nie będzie tak łatwo.Co by nie mowic i co by nie pisac to TommyArmanimGuccim to jednak na nasze podworko solidny ;)
Ale Kesik to tez nie jest jakis wymiatacz, ciezko bedzie z obaleniem Tommego.Tyle, że do tej pory walił w chuja z wagą, to wyglądało tak jakby za każdym razem walczył z młodszym bratem i - co za niespodzianka - dominował rywali siłowo. Teraz już nie będzie tak łatwo.
Romanowski![]()