Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Myślałem, że to news na głównej i o czymś nie wiem, lol.
Za każdym razem gdy widzę nowy materiał "treningowy" popka, przewijam na koniec z nadzieją, że król wskoczy w kadr z tekstem: " trolololo skurwysyny, nabrałem was, żadnej walki nie będzie".
Natomiast ja, za każdym razem gdy widzę nowy trening popka mam nadzieje, że zobaczę postęp. Pudzian technicznie słabo ale popek dramat (brakuje nawet skrętu przy prawym prostym - sierpowym). Zastanawia mnie czy Różal stawia tylko i wyłącznie na przygotowanie tlenowe czy jak. Warunki treningów trochę jak w Rockym, brakuje trochę miejsca żeby przeciwnik się rozpędził przy wejściu w nogi (pudzian lubi przebiec całą klatkę przed obaleniem). Nie mam tu na celu dyskredytowania popka, woałbym żeby właśnie popek wygrał, zrobi się ciekawiej.
Pudzian technicznie słabo ale popek dramat (brakuje nawet skrętu przy prawym prostym - sierpowym).
Chyba nie. Ja posłuchałem tylko mowy motywacyjnej i wybrałem najlepszy cytat.Czy jest desperat, który obejrzał cały film?
Ja wiem, że ten skręt jest potrzebny i w ogóle, ale przy tej jego masie, to jak jebnie bez tego skrętu, to też ubije raczej. Więc już nie baw sie w takiego znawcę nam tutaj.![]()
Za późno
człowieku trenowałeś kiedyś MMA ? wątpię ... a po drugie zastanów się 5 razy zanim coś znowu głupiego napiszesz, bo to jest treningBronisz obalenia i dalej robisz co chcesz - rewelacyjny strateg
człowieku trenowałeś kiedyś MMA ? wątpię ... a po drugie zastanów się 5 razy zanim coś znowu głupiego napiszesz, bo to jest treninga nie ustalanie strategii przed walką
![]()
Ja wiem, że ten skręt jest potrzebny i w ogóle, ale przy tej jego masie, to jak jebnie bez tego skrętu, to też ubije raczej. Więc już nie baw sie w takiego znawcę nam tutaj.![]()
Dobrze, że w ogóle trenuje, obawiałem się Popka prosto z melanżu.Nie chodzi o zabawę w znawcę, tylko o to, że jeżeli popek trenuje do walki dla "największej federacji w Europie" to wydaje mi się że powinien znać podstawy, których uczą już na pierwszym treningu bokserskim.
Kaczka trenowałeś Ty kiedykolwiek jakies stójkowe sporty walki? Masz Ty godnośc białego człowiek? Bez biodra to nigdy mocno nie pierdolnieszJa wiem, że ten skręt jest potrzebny i w ogóle, ale przy tej jego masie, to jak jebnie bez tego skrętu, to też ubije raczej. Więc już nie baw sie w takiego znawcę nam tutaj.![]()
Kaczka trenowałeś Ty kiedykolwiek jakies stójkowe sporty walki? Masz Ty godnośc białego człowiek? Bez biodra to nigdy mocno nie pierdolniesz![]()
Mówimy o walce dwóch typów, gdzie każdy będzie się bronił a Ty z takim czyms wyjeżdżasz, z logika to u Ciebie cos ostatni strasznie słabo. Pewnie, że jak 140 kilowy bramkaż wyjebie nawet liścia to przeciętny typ się poskłada i nakryje nogami ale co innego kiedy stoi na przeciwko siebie dwóch koleci o podobnych gabarytach i podobnym "ogarnięciu" sportów walki.Oki. Nie trenowałem, biodra mam zjebane. Na kolejnym zlocie ustawisz się , ja samym lepem zdejmę Ci głowę, bez żadnego skrętu bioder.
Oczywiście, nie możesz się bronić![]()