ScoTT
KSW Welterweight
Ja tez sie zastanawiam, kusi i to mocno. Wcale nie jestem tak strasznie przekonany ze Narkun to wygra.Panowie co myślicie o Sokoudjou ? bo tak coś mnie kusi żeby singiel na na niego postawić.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez sie zastanawiam, kusi i to mocno. Wcale nie jestem tak strasznie przekonany ze Narkun to wygra.Panowie co myślicie o Sokoudjou ? bo tak coś mnie kusi żeby singiel na na niego postawić.
Jak dostanie kogoś mocniejszego w następnej walceZ kretesem.
burkman wygra jak czegos nie odpierdoli, ale zawsze go mialem za mega chimerycznego.Z kretesem. Burkman zresztą też.
Pierwsze primo: Lubońska może to i wygra ale kurs jest tak śmieciowy, że moim zdaniem jak grać to ryzykować rumunkę, albo odpuścić to w cholerę.
Samowykluczenie :(
Ta, bestio... daj spokój ...Michi, Ty bestio.
Ja po weekendzie 86 funtów do przodu. Graty dla zarobionych.
W typerze idzie ci znacznie lepiej niż mi. Dlaczego nie zagrasz singli jak @Puczi doradza ci od ponad roku?Samowykluczenie :(
Chuj, 2 dychy to bym wydał następnego dnia.W typerze idzie ci znacznie lepiej niż mi. Dlaczego nie zagrasz singli jak @Puczi doradza ci od ponad roku?
Chuj, 2 dychy to bym wydał następnego dnia.
Chuj, 2 dychy to bym wydał następnego dnia.
No ta, ale jak wygram więcej to odkładam na szczytne cele, a przy +20 to już ciężkoWiadomo, że lepiej mieć -50, niż +20.
Ja sam pluję sobie w brodę tego Palharesa dodanego do Kity. A to wszystko przez betsafe, który mi nie przyjął zakładu na Michała i musiałem postawić gdzie indziej, a tam był niższy kurs :<
Ej, a wiece jak napisać do supportu na betsafe, bo mi nie uznali undera 1,5 w walce materli z palharesem, a 65zł nie chodzi drogą