Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
oo to oszukała mnie lampucera z ich czatu3 glowne walki juz sa na unibecie
Wszystkie sąoo to oszukała mnie lampucera z ich czatu
Też tak na poczatku pomyślałem. Ale wydaje mi się, że na Balbite też zbyt wysokie. I Lubońska i Rumunka z cukiniami tylko wygrywały.Te kursy na Gaff to nie jest przesada ? Patrzac z kim ona walczyła to tu powinna być faworytka.
Jeśli, poza tym imo w stójce też Lechu nie musi wygrać, on się chowa przy Korniku czy AnzorzePierwsze primo: Lubońska może to i wygra ale kurs jest tak śmieciowy, że moim zdaniem jak grać to ryzykować rumunkę, albo odpuścić to w cholerę.
Drugie primo: Jeśli Koike nie obali, to Leszek ogarnie.
Jeśli, poza tym imo w stójce też Lechu nie musi wygrać, on się chowa przy Korniku czy Anzorze
jak to jest z tym williamem, tam nigdy nie bylo ksw? bo euro fc jest a najwiekszej organizacji w europie ani widu ani slychuBelbita @4.50
Kita @2.40
Palhares + Lipski @2.60
ciezko z reguly o to, najwyzej w ostatniej chwili walke wieczoru wrzucajak to jest z tym williamem, tam nigdy nie bylo ksw? bo euro fc jest a najwiekszej organizacji w europie ani widu ani slychu
jak to jest z tym williamem, tam nigdy nie bylo ksw? bo euro fc jest a najwiekszej organizacji w europie ani widu ani slychu
nakamura przejebieKita+Nakamura+Smolka+Burkman
nakamura przejebie