Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ale jest to gdzieś zapisane, że w wyjątkowych przypadkach czy nie i każdy stopień może tak sobie zrobić?Tak. Krótko mówiąc.
Czyli panowie przychodzą ja im mówię, że chwila tylko sprawdzę na stronie www. czy to są prawdziwi policjanci a nie jacyś podrabiańce, skutecznie upłynniam kilo koksu po czym otwieram drzwi i zapraszam policjantów na kawę. To ma sens.Dzwoń na 112 albo lepiej luknij w necie swoją komendę i bezpośrednio tam to będziesz wiedział od razu. a tym za drzwiami powiedz żeby poczekali uprzejmie. Widzisz jaka teoria jest prosta i przyjemna ;) Oczywiscie zawsze może zawieść czynnik ludzki ale to już wina tuska
Jak nie ma zagrożenia życia to nikt ci drzwi nie wyważy w najgorszym razie podjedzie sobie do okna ze strażą pożarną hehe.
Albo dzwoń do TVN u ale oni zawsze kłamią przecież. Jak powiedzą że to nie oni tzn że to ONI.
Dokładnie tak. Chyba że wiedzą że masz te kilo koksu wtedy wychodzisz 6:01 rano po bułeczki a tam niespodzianka no bo jak już otworzyłeś drzwi tzn że zaprosiłeś do środka i chcesz się podzielić.Czyli panowie przychodzą ja im mówię, że chwila tylko sprawdzę na stronie www. czy to są prawdziwi policjanci a nie jacyś podrabiańce, skutecznie upłynniam kilo koksu po czym otwieram drzwi i zapraszam policjantów na kawę. To ma sens.
Wprawdzie się nie znam tak jak Ty, ale bazując na moim przeżyciu, od którego zaczęła się ta dyskusja i tym co wtedy poczytałem to nie wiem czy to mądre. Mam tu na myśli kazać im czekać na klatce schodowej i w między czasie szukać jakichś danych komendy i dzwonić gdzieś. Panowie wyraźnie i stanowczo sugerowali, żebym najpierw ich wpuścił i wszystko omówimy już wewnątrz mieszkania. Z tego co czytałem to nie tak trudno żeby mieli prawo nas posądzić o utrudnianie prowadzonego postępowania.Dzwoń na 112 albo lepiej luknij w necie swoją komendę i bezpośrednio tam to będziesz wiedział od razu. a tym za drzwiami powiedz żeby poczekali uprzejmie.
Zaatakowałbyś Policje? Sprytnie :DLegitymacje zawsze można sfingować. Kto poza fanatykami i samymi policjantami wie jak one wyglądają tak naprawdę w każdym szczególe?
Jak mnie nikt nie uprzedza to nie wpuszczam. A jak ktoś wjeżdża to będą ofiary po którejś ze stron. Od kiedy można już bez nakazu wchodzić do chaty? Coraz bardziej policyjne to państwo się znowu robi widzę.
Na 99,9999% to Ty byłbyś ofiarą, no chyba że kominiarze by mieli mega pecha i akurat byś robił trening na worku. Wtedy sytuacja zmienia się diametralnie i faktycznie ten wjazd odbiłby się im czkawką.Jak mnie nikt nie uprzedza to nie wpuszczam. A jak ktoś wjeżdża to będą ofiary po którejś ze stron.
Pomyślałbym że to ekipa z Poznania od AKTen, który pokazał odznakę, miał około 2 metry, był łysy i przypakowany (brakowało tylko dresa).