KSW 25 ??

Okami, ale Drwal jest bardziej prawdopodobny. Chyba, że się uprą na tego Sakuraia, ale mam nadzieję, że nie.

Jeżeli Tomasz Drwal wygra to jego :-) Osobiście wolałbym przetasowanie a mianowice Horwich vs Drwal, Strus vs Naruszczka (obaj po porazkach).

Tez uwazam ze w pierwsze walce Tomasz powinnien dostac kogos innego niz Mameda, moim faworytem Jay Silva ;).

Tomasz Drwal. Zdecydowanie. I te miny gawiedzi jak Mamed przegrywa przez KO. Eh, marzenia :)

ale co Wy z tym Okamim ? :D Napalicie się niepotrzebnie a potem będzie rozczarowanie

Chociaż strasznie jaram się możliwością takiej walki, tym że na ringu KSW mogłoby dojść do walki 2 średnich ze światowego TOP 10, to niestety wiem, że na 90 % do niej nie dojdzie...

Okami, choćby po to by zobaczyc ile Mamed tak naprwdę potrafi. Mam duży szacunek dla Drwala, ale Mamed jest poziom wyżej.

Z tym Khalidovem to Okami jednak. Paweł w SSS ma rację, że walka na skalę globalną jakiejś wielkiej promocji by nie potrzebowała, a prestiż organizacji na rynku międzynarodowym by wzrósł, nawet jakby podpisali kontrakt na tą jedną walkę. Drwal to rodak, więc idąc logiką KSW dostałby nie jedną, nie dwie szanse, więc - jeżeli walka Mameda z Japończykiem doszłaby do skutku - można skonfrontować go z kimś innym, by trochę bardziej podbudować go w oczach Januszy, przed starciem z Czeczenem. :-)

A ja Wam mówie, Okamiego to tam nie będzie. Mamed nakręcił się na rewanż z Sakuraiem i pewnie go zobaczymy. A jeśli nie, to prędzej Goryl niż Yushin tam trafi.. Choć z tej dwójki, chętniej bym zobaczył starcie Khalidov vs Okami.

Mamed vs Okami, Tomka Drwala w 7 pojedynku gali zobazył bym z Kendallem jeżeli ten ma jeszcze ważny kontrakt z KSW lub jakimś innym zawodnikiem

Dla mnie też jest to niedorzeczne

dfdsfsd.jpg

fgdfgfdgjj.jpg

Mamed po rosyjsku :-)

http://www.groundandpound.de/mma/europa/news/mamed-khalidov-kampf-gegen-ryuta-sakurai-geplant/

Mamed sie uparł ostro na tego Sakuraia podobno. Tak czy inaczej ta walka ma ze sportowego punktu widzenia tyle samo co rewanże z litwinami, z którymi przegrał Mamed na poczatku swojej kariery.

Kurwa, czekałem do czwartku, aż Janusze się zdecydują czy iść, a jak się zdecydowali, to zostało 30 biletów, w tym żadne obok siebie. Trzeba coś innego wymyślić.

Back