mrfreakz Maximum FC Lightweight Jun 9, 2012 #32 @szady spokojnie. zrobiłem Janka, zrobiłem Irokeza, Bedorfa i jeszcze jedno miejsce mi zostało. albo Pudzian, albo Michał, zależy który zawalczy.
@szady spokojnie. zrobiłem Janka, zrobiłem Irokeza, Bedorfa i jeszcze jedno miejsce mi zostało. albo Pudzian, albo Michał, zależy który zawalczy.
mrfreakz Maximum FC Lightweight Jun 9, 2012 #34 No to zrobię jutro Pudzille i wrzuce na YouTube może.
mrfreakz Maximum FC Lightweight Jun 9, 2012 #36 A może któryś z adminów będący blisko KSW (Venom?) mógłby zdradzić tą czwórkę która na bank zawalczy? :)
A może któryś z adminów będący blisko KSW (Venom?) mógłby zdradzić tą czwórkę która na bank zawalczy? :)
kyfu1 Brutaal Middleweight Jun 9, 2012 #37 Ja narazie robię pojedyncze zapowiedzi, mogę je wypuścić osobno, ale mogę też złożyć je w jeden długi trailer.
Ja narazie robię pojedyncze zapowiedzi, mogę je wypuścić osobno, ale mogę też złożyć je w jeden długi trailer.
mrfreakz Maximum FC Lightweight Jun 9, 2012 #38 aa no to powodzenia :) ja na 99 procent jutro wrzuce na Youtube pierwszą zapowiedź. taka 1,5 minuty :) a co do pojedynczych walk to zrobie tylko zapowiedzi 2-3 najwazniejszych.
aa no to powodzenia :) ja na 99 procent jutro wrzuce na Youtube pierwszą zapowiedź. taka 1,5 minuty :) a co do pojedynczych walk to zrobie tylko zapowiedzi 2-3 najwazniejszych.