Siemka. Mam sprawę do Was. Mógłby mi ktoś z Was napisać, kto na 100% wystapi na KSW 20? Chodzi o to, który z zawodników gdzieś w wywiadach mówił, że na bank wystąpi we wrześniu na 20stce. Na pewno będzie Janek, Iro i kto jeszcze? Jest ktoś jeszcze pewniakiem? Bo robię trailer, i już doszedłem do momentu, w którym muszę wiedzieć, kto wystąpi na jubileuszowej gali. A na informacje od KSW się mogę naczekać jeszcze. :-)
Nie jestem pewien, ale chyba Warburton coś tam przebąkiwał, że będzie. Irokez i Janek chyba też. Nawet pisali, że znają przeciwników.
Na kolejnym KSW to mnie tylko interesować będą rywale dla Pudziana i Materli. jeszcze Borys Mańkowski to koleś dla, którego warto obejrzeć.
Osobiście bym wolał żeby "Płocki Barbarzyńca" nie walczył. Są inni zawodnicy, których się lepiej ogląda
Materla za granicą to dobry pomysł i mam nadzieję, że dostanie tam dobrą walke. Kolejny freak dla Pudziana już będzie nie do strawienia.
@up Ja bym się nie zdziwił jakby był freak. Sam fakt, że K&L rozmawiali z Burneiką świadczy o tym, że nie mają zamiaru odchodzić od freak-fightów.
Pewnie Pudzian znowu dostanie kogoś typu Sapp, a K&L będą ludziom wmawiać że to niewiadomo jak dobry zawodnik. Zarzucają panu Cholewie że podkrada zawodników, a sami robią to samo :-)
Tylko czy freak z udziałem Pudziana ma jeszcze sens? Wiecznie nie będą nabierali kowaliskich bo ostatnia walka pokazała, że ludzi interesuje poziom sportowy. Kolejna walka Burneiki to też chybiony pomysł.
Moks z Crafordem tak mówił polski zawodnik w wywiadzie na konwencie. Walka kobiet napewno Paulina Bońkowska. Nie wiem jak z Pudzianem bo coś mówił że od lipca wraca do stanów tym razem na dłużej.
Z tego co mi wiadomo Craford, chyba juz nie aktualny. przed ksw 19 mówiło się że moks ma walczyć z naruszczka/borys