KSW 122: Yakymenko vs. Morelli (10.10.2026)

kraks

Maximum FC
Super Heavyweight
1791102160820.png

1791102193491.png

A kojarzycie tego Kacpra Paczóskiego? Ja zawsze cenilem umiejetnosci Bajora, mimo, ze jego wyniki moze do konca tego nie potwierdzaja i raczej widzialbym w nim faworyta.

1 . Laid przez ko (grzebyk pójdzie w wymianę i prędzej czy później sie nadzieje jak ma w zwyczaju a kurs zachecajacy
2. Zając przez ko (innego scenariusza sie nie ma co spodziewać )nie znam co prawda przeciwnika ale Sergiusz ma czym uderzyć i to nie powinno wyjść za 1,5 rundy...
3. Kusi Varela...
ale nad tym sie jeszcze zastanowię ,lubię Mariana i szczerze nie chciałbym żeby przegrał

1 . Laid przez ko (grzebyk pójdzie w wymianę i prędzej czy później sie nadzieje jak ma w zwyczaju a kurs zachecajacy
2. Zając przez ko (innego scenariusza sie nie ma co spodziewać )nie znam co prawda przeciwnika ale Sergiusz ma czym uderzyć i to nie powinno wyjść za 1,5 rundy...
3. Kusi Varela...
ale nad tym sie jeszcze zastanowię ,lubię Mariana i szczerze nie chciałbym żeby przegrał
1. Ciezko mi sobie wyobrazic jak bedzie przebiegala ta walka. Grzebyk po 3 porazkach, ale raczej widze jego jako minimalnego faworyta.
2. Tutaj pelna zgoda. Zajac KO.
3. U mnie Marian zamyka jeden kupon, ale puszczony za stowke 4fun. W sumie to myslalem, ze kupon wykolei sie wczesniej :)
4. Bajor juz po 2.20. Dla mnie wyglada jak okazja. Musze jeszcze zerknac na tego Paczóskiego

1. Ciezko mi sobie wyobrazic jak bedzie przebiegala ta walka. Grzebyk po 3 porazkach, ale raczej widze jego jako minimalnego faworyta.
2. Tutaj pelna zgoda. Zajac KO.
3. U mnie Marian zamyka jeden kupon, ale puszczony za stowke 4fun. W sumie to myslalem, ze kupon wykolei sie wczesniej :)
4. Bajor juz po 2.20. Dla mnie wyglada jak okazja. Musze jeszcze zerknac na tego Paczóskiego
Jeżeli chodzi o grzebyka to moim skromnym zdaniem przy mądrej taktyce jest w stanie to ugrać lecz musiałby zawalczyć w sposób jaki zawalczył lata temu z Hoiem ,gdzie obnażył zwinnego uderzacza przewracając go i punktując na ziemii ,taki scenariusz jest realny jak najbardziej tymbardziej że Laid jest zawodnikiem jednowymiarowym.
Jednak czuje że pójdą ogniem i rozbity już mocno i wypalony Andrzej wyłapie jakąś kombinacje i zostanie odlaczony....
A co do walki Bajora z Paczóskim hmmmm..
Wiadomo Bajor prawie 40 lat na karku ,solidny rzemieślnik ale już mocno past prime..w stójce moim zdaniem nie ma czego szukać z Kacprem ,doświadczenie po jego stronie ale raczej skłaniałbym sie w kierunku młodego ,silnego 2metrowca..z drugiej jednak strony z tym denisem który jest powiedzmy to szczerze słabym zawodnikiem nie zaprezentował sie jakoś nadzwyczajnie...walka z gatunku 50-50 nie gram

Back