Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Soldaev cardio takie se i idzie wagę wyżej, warto wziąć to pod uwagę.Zerhouni + Soldaev?
Tylko Szymon![]()
1. Ciezko mi sobie wyobrazic jak bedzie przebiegala ta walka. Grzebyk po 3 porazkach, ale raczej widze jego jako minimalnego faworyta.1 . Laid przez ko (grzebyk pójdzie w wymianę i prędzej czy później sie nadzieje jak ma w zwyczaju a kurs zachecajacy
2. Zając przez ko (innego scenariusza sie nie ma co spodziewać )nie znam co prawda przeciwnika ale Sergiusz ma czym uderzyć i to nie powinno wyjść za 1,5 rundy...
3. Kusi Varela...
ale nad tym sie jeszcze zastanowię ,lubię Mariana i szczerze nie chciałbym żeby przegrał
Jeżeli chodzi o grzebyka to moim skromnym zdaniem przy mądrej taktyce jest w stanie to ugrać lecz musiałby zawalczyć w sposób jaki zawalczył lata temu z Hoiem ,gdzie obnażył zwinnego uderzacza przewracając go i punktując na ziemii ,taki scenariusz jest realny jak najbardziej tymbardziej że Laid jest zawodnikiem jednowymiarowym.1. Ciezko mi sobie wyobrazic jak bedzie przebiegala ta walka. Grzebyk po 3 porazkach, ale raczej widze jego jako minimalnego faworyta.
2. Tutaj pelna zgoda. Zajac KO.
3. U mnie Marian zamyka jeden kupon, ale puszczony za stowke 4fun. W sumie to myslalem, ze kupon wykolei sie wczesniej :)
4. Bajor juz po 2.20. Dla mnie wyglada jak okazja. Musze jeszcze zerknac na tego Paczóskiego
+ MorelliZerhouni + Soldaev?