ninja
Vale Tudo Championship
jakieś 90kmBlisko do Cb?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
jakieś 90kmBlisko do Cb?
Szpilka sub?
Nie idź tą drogą.nie widzisz tam Pana Roberta?Szpilka sub?Nie idź tą drogą.

Bym kurwo jebana przez ten czas zdążyła puszek nazbierać, tylko 200 potrzebuje, zapierdalam na smietniki pecie jebany, tam spotkam swoich bo tutaj każdy mnie jebie smieciu.

Jakiego Robertanie widzisz tam Pana Roberta?![]()

Jakiego Roberta![]()
tego Roberta...
Dobra czajetego Roberta...
Czasami potrafisz tak abstrakcyjnym betem zarzucić, że wziąłem to na poważnie 
ja w ogole tego nie wykluczam, male prawdopodobienstwo... ale to Szpilka ma sie wspinac w rankingachDobra czajeCzasami potrafisz tak abstrakcyjnym betem zarzucić, że wziąłem to na poważnie
![]()
Realnie patrząc szanse na to są zerowe. Kurs na suba Szpilki powinien być 120.0 a nie 12.0.ja w ogole tego nie wykluczam, male prawdopodobienstwo... ale to Szpilka ma sie wspinac w rankingach
Warto zagrać Niedźwiedzia przez sub? Ten jego przeciwnik podatny? Bo nie kojarzę kompletnie z walk tego przeciwnika. Kurs 3,50 jak na sub przez Niedźwiedzia to zacny.Wczoraj właśnie kumplowi pisałem że przybysz to nie będzie miał tak łatwo jak niektórzy piszą że skivers jest słaby. Wydaje mi się że się on mocno postawi
Jego przeciwnik mocno bije.Warto zagrać Niedźwiedzia przez sub? Ten jego przeciwnik podatny? Bo nie kojarzę kompletnie z walk tego przeciwnika. Kurs 3,50 jak na sub przez Niedźwiedzia to zacny.
Wydaje mi się, że do zastanowienia. Inaczej Niedźwiedź nie wygrywa ostatnio jak przez sub.
Sam się nad tym zastanawiam. Pawlik jest dość specyficzny, taki sztywny, ale twardy w tej stójce i ogólnie w walce. Kwestia czy da się sprowadzić - jeśli tak, to wydaje mi się, że Niedźwiedź wygra przez poddanie, bo Pawlik raczej nie ma sporego backgroundu w BJJ i tam będzie inny poziom. W 2024 roku widzę, że Pawlik niebieski pas dostał, więc Niedźwiedź to inna klasa w tej płaszczyźnie.Warto zagrać Niedźwiedzia przez sub? Ten jego przeciwnik podatny? Bo nie kojarzę kompletnie z walk tego przeciwnika. Kurs 3,50 jak na sub przez Niedźwiedzia to zacny.
Wydaje mi się, że do zastanowienia. Inaczej Niedźwiedź nie wygrywa ostatnio jak przez sub.