KSW 120: Haratyk vs Leśko 2 (18.07.2026)

Bym kurwo jebana przez ten czas zdążyła puszek nazbierać, tylko 200 potrzebuje, zapierdalam na smietniki pecie jebany, tam spotkam swoich bo tutaj każdy mnie jebie smieciu.

Ale frajerze bity nie przytaczaj historii ze swojego życia bo nikogo to nie interesuje ::clintdis:: :tysoncoffe:

Nascimento sub @12.00 jest. Nigdy jeszcze nie poddała żadnej rywalki, ale pewnie coś niecoś potrafi, szczególnie jak na taką Grzyb trafia. Brazolka trochę mniejsza, to powinna lecieć z zapasami od razu. Jak przyjeżdżają kobitki na pożarcie dla potężnych królowych KSW, to wiemy jak to się ostatnio kończy :awesome:

Wczoraj właśnie kumplowi pisałem że przybysz to nie będzie miał tak łatwo jak niektórzy piszą że skivers jest słaby. Wydaje mi się że się on mocno postawi
Warto zagrać Niedźwiedzia przez sub? Ten jego przeciwnik podatny? Bo nie kojarzę kompletnie z walk tego przeciwnika. Kurs 3,50 jak na sub przez Niedźwiedzia to zacny.
Wydaje mi się, że do zastanowienia. Inaczej Niedźwiedź nie wygrywa ostatnio jak przez sub.

Warto zagrać Niedźwiedzia przez sub? Ten jego przeciwnik podatny? Bo nie kojarzę kompletnie z walk tego przeciwnika. Kurs 3,50 jak na sub przez Niedźwiedzia to zacny.
Wydaje mi się, że do zastanowienia. Inaczej Niedźwiedź nie wygrywa ostatnio jak przez sub.
Jego przeciwnik mocno bije.

Sam się nad tym zastanawiam. Pawlik jest dość specyficzny, taki sztywny, ale twardy w tej stójce i ogólnie w walce. Kwestia czy da się sprowadzić - jeśli tak, to wydaje mi się, że Niedźwiedź wygra przez poddanie, bo Pawlik raczej nie ma sporego backgroundu w BJJ i tam będzie inny poziom. W 2024 roku widzę, że Pawlik niebieski pas dostał, więc Niedźwiedź to inna klasa w tej płaszczyźnie.

Z Niedźwiedziem mam właśnie ten problem, że cały czas mam w głowie to, że Zieliński go dawał radę tymi ciosami dość szybko naruszyć, a Zieliński jakimś mocnym puncherem nie jest.

Pawlik z kolei też nie jest jakimś mocnym finisherem, raczej skupia się na metodycznym obijaniu i punktowaniu.

Ogólnie wydaje mi się, że przez tą sztywność, o której pisałem, Niedźwiedź będzie dużo szybszy i zdoła to przenieść do parteru. Czy 3,50 bym ryzykował? Sam się zastanawiam...

Back