Jedno zamknąłem

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jedno zamknąłem

Legierski słusznym faworytem ale Aksu już miał polec z solidnym Frimpongiem a ładnie go ustrzelił. Gokhan to typowy finiszer i nie zdziwię się wcale jak napsuje krwi Polakowi.A więc
Wrzosek ko
Masaev przed czasem
Samociuk
Zalewski
Tak poza tematem, o Legierskim co sądzicie?
Nigdy nie widziałem gościa, widze że ładnie tam idzie. Mały kurs, ale wpada bonus na betclicu i kurs łączny ładnie podskakuje z nim.
Też poszedłem tropem Wróbla jak kurs na niego był nieco wyższy, wydaje mi się że, kursy tutaj powinny być bardziej wyrównane.Samociuk
Wrzosek
Kaczmarczyk przed czasem
4,67
Masaev przez poddanie
2,85 (bez podatku)
Wróbel
2,65 (bez podatku)
Jak wejdzie Masaev albo Wróbel to jeszcze Janikowskiego próbuje
Fajna gala, dawno nic nie stawiałem, zobaczymy, czy jest sens wracać![]()

Niepotrzebnie zamykasz za grosze. Liczy sie tylko pelna pula :)Jedno zamknąłem![]()
A to ciekaweNo i Wróbel przez poddanie kursik @12.0 ciekawa opcja

Zalewskiego nie ruszasz ?Dobra lecimy z tym KSW :)
Kaczmarczyk
Wrzosek przed czasem
Samociuk
Mosaev przed czasem
Jednak piwko wskazalo droge na reszte popoludnia.
Zalewskiego nie ruszasz ?
To co ujebaliśmy szybko?Dobra lecimy z tym KSW :)
Kaczmarczyk
Wrzosek przed czasem
Samociuk
Mosaev przed czasem
Jednak piwko wskazalo droge na reszte popoludnia.

Też mnie zawiódł. Te dojście do finału Rizin wbrew pozorom nie było takie imponujące Augusto to zawodnik wagi półciężkiej a James mimo kilku niezłych nazwisk w rekordzie jest średniakiem. Walka z Martinkiem pokazała że Samociuk to wielki kloc który poza rozmiarami nie ma nic ciekawego do zaoferowaniaNo niesamowite to jest, że gość dochodzi do finału turnieju Rizin, a w KSW nie może wygrać z Martinkiem, którego znokautował Szpilka.
Samociuk
Wrzosek
Kaczmarczyk przed czasem
4,67
Masaev przez poddanie
2,85 (bez podatku)
Wróbel
2,65 (bez podatku)
Jak wejdzie Masaev albo Wróbel to jeszcze Janikowskiego próbuje
Fajna gala, dawno nic nie stawiałem, zobaczymy, czy jest sens wracać![]()

Według mnie on jest po prostu pół żywy w piórkowej. Wojek mówił chyba czy ktoś inny, że Brichta w dniu walki miał chyba 75 kilogramów. Podejrzewam, że zrzuca z około 80 kilogramów. Wydaje mi się, że następne walki będzie już toczył w lekkiej.U mnie też fatalnie. Co się stało z tą Brichtą, która wygrywała?