KSW 118: Kuberski vs. Michalski (16.05.2026)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1778075324861.png

1778075423330.png

Za Szczepaniaka do walki ze Stevenem Krt wszedł Daniel Kolasiński. Ktoś go kojarzy? To zdaje się nie jest jego kategoria wagowa.

Bardziej o obalenia i gnp mi chodziło :awesome:
Nie umie.

Ale zastanawiam się czy czasem nie doprowadzi do jakiegoś TKO na wiki która przyjmuje wszystko jak leci na maske xD

E: nie no dobra, nie doprowadzi, to jest idealnie dobrana cukinia pod budowanie nowej queen of violence!

Ciekawe jak poradzi sobie Kuberski z Boksem Michalskiego, jak wiemy Kuberski dobrze się czuje w dystansie kickboxerskim, w dystansie bokserskim ma problemy i Michalski jak najbardziej może go naruszyć, skoro zrobił to Damian Janikowski.

Dla fabuły mam nadzieję że coś się odjebie i wygra ktoś skazywany na porażkę :fjedzia:

Ziółkowski sub @8.50? :zakręcony:
Murzyn w sumie pewnie będzie próbował obaleń i Marian może go złapać w gilotynę, albo z dołu coś zapiąć.

Ziółkowski sub @8.50? :zakręcony:
Murzyn w sumie pewnie będzie próbował obaleń i Marian może go złapać w gilotynę, albo z dołu coś zapiąć.
A mi się wydaje że zapomniał co to BJJ
Chyba że zmienił całkowicie przygotowania ale wątpię

Tak widziałem że przeciwko Marianowi grales i Bóg Cię pokarał
:jimcarrey:
masz szczęście, że Bóg i Cię z dużej,
bo bym Ci pocisnął
:robertmakeup:
miałem podejrzenie, że Marian już nie do odratowania, bambus miał marną stójkę, surowszy niż nasz kangur

masz szczęście, że Bóg i Cię z dużej,
bo bym Ci pocisnął
:robertmakeup:
miałem podejrzenie, że Marian już nie do odratowania, bambus miał marną stójkę, surowszy niż nasz kangur
Cisnąć to możesz co najwyżej żonę Seagal...
:beczka:

Back