Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzeba by Durniata albo Przystasza zapytać.Ta Smajic umie coś w parter?

Bardziej o obalenia i gnp mi chodziło

Nie umie.Bardziej o obalenia i gnp mi chodziło![]()

A mi się wydaje że zapomniał co to BJJZiółkowski sub @8.50?
Murzyn w sumie pewnie będzie próbował obaleń i Marian może go złapać w gilotynę, albo z dołu coś zapiąć.
a chuja... Selected odcisnęło piętno...gala nędzna do gry, jedynie kuber przed czasem

Judoke nie tak łatwo poddać, zwłaszcza z pleców.Ziółkowski sub @8.50?
Murzyn w sumie pewnie będzie próbował obaleń i Marian może go złapać w gilotynę, albo z dołu coś zapiąć.
Guih z ujemnym punktem jest. Skończy Mariana albo przeleży trzy rundy? Ja tu potencjał na remis widzę (jedna runda Marian, dwie przeleżane przez Guiha)
no to dobrze, że to freebetGuih z ujemnym punktem jest. Skończy Mariana albo przeleży trzy rundy? Ja tu potencjał na remis widzę (jedna runda Marian, dwie przeleżane przez Guiha)
Tak widziałem że przeciwko Marianowi grales i Bóg Cię pokarał

masz szczęście, że Bóg i Cię z dużej,Tak widziałem że przeciwko Marianowi grales i Bóg Cię pokarał
![]()

Cisnąć to możesz co najwyżej żonę Seagal...masz szczęście, że Bóg i Cię z dużej,
bo bym Ci pocisnął
miałem podejrzenie, że Marian już nie do odratowania, bambus miał marną stójkę, surowszy niż nasz kangur

swoją to cisnę obligatoryjnieCisnąć to możesz co najwyżej żonę Seagal...
![]()