KSW 115: Przybysz vs. Yakymenko (21.02.2026)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1770060749510.png

1770060790362.png

Yakimenko ma jakies szanse?
Po ostatniej walce rzekł bym że nie zdziwił mnie jak odprawi Przybysza przed czasem, patrząc, że Sebastian w prawie każdej walce jest podlaczony. Podobno przegrana w rekordzie była dyskusyjna. Znak zapytania to czy Bontorin przyszedł po łatwy czek, czy Yakimenko taki dobry.

Mnie zastanawia Kaczmarski jako dog. Skiba ostatnio zaskoczył, ale nadal mnie nie przekonuję

Po ostatniej walce rzekł bym że nie zdziwił mnie jak odprawi Przybysza przed czasem, patrząc, że Sebastian w prawie każdej walce jest podlaczony. Podobno przegrana w rekordzie była dyskusyjna. Znak zapytania to czy Bontorin przyszedł po łatwy czek, czy Yakimenko taki dobry.

Mnie zastanawia Kaczmarski jako dog. Skiba ostatnio zaskoczył, ale nadal mnie nie przekonuję
A Kacperek ma szanse ze Szczepanem ?!

Fakt na pierwszy rzut oka gala wyglada dosc slabo, ale moze okaze sie zupelnie odwrotnie, tylko trzeba poswiecic wiecej czasu na analize takich zestawien.

Co do Skiby - mam identyczne odczucia. Ja bym szedł w stronę rywala...

Back