kraks
Maximum FC Light Heavyweight
KSW 115: Przybysz vs. Yakymenko | MMA Event | Tapology
KSW 115 takes place Saturday, February 21, 2026 with 9 fights at Hala RCS in Lubin, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też jestem ciekaw?Yakimenko ma jakies szanse?
Po ostatniej walce rzekł bym że nie zdziwił mnie jak odprawi Przybysza przed czasem, patrząc, że Sebastian w prawie każdej walce jest podlaczony. Podobno przegrana w rekordzie była dyskusyjna. Znak zapytania to czy Bontorin przyszedł po łatwy czek, czy Yakimenko taki dobry.Yakimenko ma jakies szanse?
A Kacperek ma szanse ze Szczepanem ?!Po ostatniej walce rzekł bym że nie zdziwił mnie jak odprawi Przybysza przed czasem, patrząc, że Sebastian w prawie każdej walce jest podlaczony. Podobno przegrana w rekordzie była dyskusyjna. Znak zapytania to czy Bontorin przyszedł po łatwy czek, czy Yakimenko taki dobry.
Mnie zastanawia Kaczmarski jako dog. Skiba ostatnio zaskoczył, ale nadal mnie nie przekonuję
Cholera wie dla mnie Koziorzebski to taki Cerrone/Johnson KSW. Raz wychodzi i niszczy a raz wygląda jakby został w szatni.A Kacperek ma szanse ze Szczepanem ?!
Po ostatniej walce rzekł bym że nie zdziwił mnie jak odprawi Przybysza przed czasem, patrząc, że Sebastian w prawie każdej walce jest podlaczony. Podobno przegrana w rekordzie była dyskusyjna. Znak zapytania to czy Bontorin przyszedł po łatwy czek, czy Yakimenko taki dobry.
Mnie zastanawia Kaczmarski jako dog. Skiba ostatnio zaskoczył, ale nadal mnie nie przekonuję
Ma szanse mocny jest tyle, że będzie duża przewaga warunków fizycznych PolakaView attachment 140858
gram za bonus

Mnie nigdy Przybysz nie przekonywał, widzę tu duże value.Ma szanse mocny jest tyle, że będzie duża przewaga warunków fizycznych Polaka
No i znowu było bliskoTo próbuję remis w walce Domin - Stummer po kursie 50.00![]()

na każdej gali gram taki ;) raz się udało przez prawie 20 lat gry... Jak Lyoto wygrał wałem z Shogunem ;)