KSW 112 Kaczmarczyk vs. Soldaev (15.11.2025)

Dziwnie się zachowuje Kaczmarczyk :boystop:
Za to Soldajew bardzo opanowany.
Widze, że obserwacja włączona u Genialnego Żółwia :frankapprove:
Dobre spostrzeżenie bo to może świadczyć tylko o jednym - Kaczmarczyk jest o wiele bardziej zestresowany.

Żeby nie rozważać czysto teoretycznie, mam taki kupon zagrany za symboliczne 100zł.
Mogę zrobić cashout całego kuponu po 222,47zł lub zamknąć jedno zdarzenie (Romanowski) z kursem 0,93 czyli ewentualna wypłata po wygranej Polishchuka by była 352,88zł
Co robicie? :cool:

View attachment 133188
Tak obserwuje działy bukmacherskie od kilku tygodni i mówiąc delikatnie nie masz dobrej passy. Bukmacherka niestety ciężki kawałek chleba. Współczuję.

Tak obserwuje działy bukmacherskie od kilku tygodni i mówiąc delikatnie nie masz dobrej passy. Bukmacherka niestety ciężki kawałek chleba. Współczuję.
Akurat ten kupon gdzie zostal mi Romanowski + Polischuck w calosci wyplacilem przed KSW, bo balem sie Romanowskiego po tym co tu niektorzy pisali.
Romanowski wygral, Polischuck wjebal, a ja zamiast tego zagralem sobie tripla Mircea + Bo Nickal + Prates i fajnie weszlo.
Co do passy, od jakiegos czasu gram tylko 4fun, wiec nie mam zalu o jakiekolwiek wyniki, ale ten weekend akurat na plus.

Jako, że nie ma tematu na ksw 113 - moje pytanie

czy ktoś podobnie jak ja - czai się na zagranie na win Tulshaeva? Pewnie kurs będzie spory. Wszyscy logicznie pewnie pójdą w kierunku Adriana. Ktoś widział gdzieś już pierwsze kursy, czy jeszcze ich nie ma?

Jako, że nie ma tematu na ksw 113 - moje pytanie

czy ktoś podobnie jak ja - czai się na zagranie na win Tulshaeva? Pewnie kurs będzie spory. Wszyscy logicznie pewnie pójdą w kierunku Adriana. Ktoś widział gdzieś już pierwsze kursy, czy jeszcze ich nie ma?
Są podstawowe kursy na Fortunie

1763719826416.png

Back