w4ar
KSW Middleweight
Tak jak mówisz, ale ładna była taktyka i zadziałało, gdyby nie mocna głowa Rutka to nie jeden już by padł po tych kolanach.Gdyby nie nokdauny w walce z Rutkiem to z by przegrał ten pojedynek z tego co pamiętam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Tak jak mówisz, ale ładna była taktyka i zadziałało, gdyby nie mocna głowa Rutka to nie jeden już by padł po tych kolanach.Gdyby nie nokdauny w walce z Rutkiem to z by przegrał ten pojedynek z tego co pamiętam.
Masaev sub tez prawdopodobne

Widze, że obserwacja włączona u Genialnego ŻółwiaDziwnie się zachowuje Kaczmarczyk
Za to Soldajew bardzo opanowany.

To nigdy nie wróży dobrze, jak minimalnym faworytem był u mnie Patryk tak teraz myślę że Adam to wezmie.Widze, że obserwacja włączona u Genialnego Żółwia
Dobre spostrzeżenie bo to może świadczyć tylko o jednym - Kaczmarczyk jest o wiele bardziej zestresowany.
Tak obserwuje działy bukmacherskie od kilku tygodni i mówiąc delikatnie nie masz dobrej passy. Bukmacherka niestety ciężki kawałek chleba. Współczuję.Żeby nie rozważać czysto teoretycznie, mam taki kupon zagrany za symboliczne 100zł.
Mogę zrobić cashout całego kuponu po 222,47zł lub zamknąć jedno zdarzenie (Romanowski) z kursem 0,93 czyli ewentualna wypłata po wygranej Polishchuka by była 352,88zł
Co robicie?
View attachment 133188
I kolejny kupon ujebanyjakim chujem romanowski wygral xd
Akurat ten kupon gdzie zostal mi Romanowski + Polischuck w calosci wyplacilem przed KSW, bo balem sie Romanowskiego po tym co tu niektorzy pisali.Tak obserwuje działy bukmacherskie od kilku tygodni i mówiąc delikatnie nie masz dobrej passy. Bukmacherka niestety ciężki kawałek chleba. Współczuję.
@Kurwantes dzieci czekają na stówę pało bez honoru.Tak obserwuje działy bukmacherskie od kilku tygodni i mówiąc delikatnie nie masz dobrej passy. Bukmacherka niestety ciężki kawałek chleba. Współczuję.
No to wpłać brudasie. Na chuj jeszcze czekasz.@Kurwantes dzieci czekają na stówę pało bez honoru.
Nie ja zakład przyklepałem cwelu zasrany zajebany.No to wpłać brudasie. Na chuj jeszcze czekasz.

Są podstawowe kursy na FortunieJako, że nie ma tematu na ksw 113 - moje pytanie
czy ktoś podobnie jak ja - czai się na zagranie na win Tulshaeva? Pewnie kurs będzie spory. Wszyscy logicznie pewnie pójdą w kierunku Adriana. Ktoś widział gdzieś już pierwsze kursy, czy jeszcze ich nie ma?