KSW 112 Kaczmarczyk vs. Soldaev (15.11.2025)

Dla mnie Mariano na trójce jeśli się nie posypie to wypyka Heldzika

No może być, nigdy nie wiesz. Ale Held obył się mocno z pozakrajowym MMA i jednak w parter będzie jego, więc stawiam tu na Marcina. Nie wiem czy oglądałeś jego ostatnie walki, ale prezentuje się imho naprawdę dobrze.

Nie no. Trzeba przyznac, że Romanowski w półdystansie jest w stanie znokautować każdego w tej wadze, a Zerhouni już pokazał, że Belgowi można zgasić światło.
Armani nie ma takiej dynamiki jak ciapek..

Żeby nie rozważać czysto teoretycznie, mam taki kupon zagrany za symboliczne 100zł.
Mogę zrobić cashout całego kuponu po 222,47zł lub zamknąć jedno zdarzenie (Romanowski) z kursem 0,93 czyli ewentualna wypłata po wygranej Polishchuka by była 352,88zł
Co robicie? :cool:

1762940360284.png

Armani nie ma takiej dynamiki jak ciapek..
Ma, ale ma zdecydowanie gorsze warunki a ostatnio Belg pokazał jak potrafi stłamsić rywala który jest gabarytowo większy niż Armani. Jak go Armani nie trafi szybko na brodę, to ten go będzie gnębił w parterze i skończy jak wjedzie lpc, ta walka to rzut monetą, wiele zależy od tego jaki van de merck się wylosuje.

+ To będzie wizualnie wyglądać jak walka lekkiego/pośredniego z Półciężkiem.

Żeby nie rozważać czysto teoretycznie, mam taki kupon zagrany za symboliczne 100zł.
Mogę zrobić cashout całego kuponu po 222,47zł lub zamknąć jedno zdarzenie (Romanowski) z kursem 0,93 czyli ewentualna wypłata po wygranej Polishchuka by była 352,88zł

View attachment 133188
Po to właśnie są wprowadzone cashouty u bukmacherów. Jeśli teraz zrobiłbyś cashout i wypłacił 222 złote, to bukmacher tylko się śmieje, że trafiło na frajera. Tutaj wystarczy logika, że zagrałeś sobie typ na UFC i KSW na następny weekend, więc po co grałeś KSW, jeśli teraz zrobiłbyś cashout. Ogólnie kupon dobry. Ukrainiec powinien ogarnąć i jedynie kwestia z Romanowskim, żeby nie dał się złapać i obalić, bo może być ciężko.

Po to właśnie są wprowadzone cashouty u bukmacherów. Jeśli teraz zrobiłbyś cashout i wypłacił 222 złote, to bukmacher tylko się śmieje, że trafiło na frajera. Tutaj wystarczy logika, że zagrałeś sobie typ na UFC i KSW na następny weekend, więc po co grałeś KSW, jeśli teraz zrobiłbyś cashout. Ogólnie kupon dobry. Ukrainiec powinien ogarnąć i jedynie kwestia z Romanowskim, żeby nie dał się złapać i obalić, bo może być ciężko.
Ja ogolnie nigdy nie robie cashoutow, ale akurat ten kupon zagralem bez zadnego przemyslenia wsrod kilku innych ako i dopiero po weekendzie zaczalem analizowac, co ja tam wesolo postawialem :yahoo:

Dokładnie.

Jak wjechał pierwszy loczek to se myślę że jeszcze mamied go na wagę wnosi i śmieje się pod nosem, patrzę że to nie Mamed, dwie sekundy później wchodzi drugi loczek który już tym mamedem jest, ale brata wcisnął Wojkowi do rosteru, profesjonalista :mjsmile:

Kazieczko - Masaev - walka potrwa pełny dystans: NIE 1.35 (STS)
Polishchuk - Szkaradek - walka potrwa pełny dystans: NIE (1.60) (STS)
Romanowski - van de Merckt - walka potrwa pełny dystans: NIE (1.30) (STS)
2.81 (STS)/2.66 (Betclic)/2.59 (Superbet)/2.53 (Fortuna)
5/10

a) Masaev wziął tę walkę na zastępstwo i jest bez pełnego obozu. Dlatego już była mega wtopa na ważeniu. Gość też ma bardzo ofensywny styl walki, gdzie mocno się odsłania i dąży do obalania, gdzie potem nie leżakuje na przeciwniku tylko chce go poddać i ma ten parter na wysokim poziomie. Kazieczko powinien tutaj swoich szans natomiast szukać w stójce, gdzie może ustrzelić Masaeva.

b) Polishchuk miał walczyć tutaj z Azevedo, ale ten wypadł przez kontuzję. Polishchuk chce walki o pas z Przybyszem, a do tego nie zaprowadzi go tylko sama wygrana, a wygrana tutaj przed czasem. Ukrainiec jest mega ofensywny i będzie dążył od samego początku do szybkiego skończenia walki. Ta walka była też testem czy jest w stanie zejść do tej wagi i Szkaradek to raczej nie jest ten poziom i Ukrainiec myślę, że wygra przed czasem.

c) Obaj mają style na siebie, których nie cierpią. Romanowski nie cierpi parteru i leżenia z dołu (walki z Pawlakiem i Janikowskim), a van de Merckt nie lubi idących na niego piecem w stójce (Zerhouni), bo jest w niej słaby. Kwestia teraz czy Romanowski go ustrzeli w stójce do 6-8 minuty pojedynku, kiedy ma dużo paliwa, a potem są mocne zjazdy kondycyjne czy da się potem złapać Belgowi w parter, gdzie ten go może załatwić ground and poundem albo poddać.

View attachment 133188
Panie, a gdzie były wrzucone typy na FURY FC 11?:jimcarrey:

A tak serio, wydaje się, że powinno wejść, jednak ja Romanowskiego nie jestem w stanie pograć po walce z Janikowskim. Wiadomo Damian zapaśnik, ale tam defensywa była tragiczna, do tego pasywny z dołu i był obijany GnP przez prawie całą rundę. Widzę dwa scenariusze albo Romano ustrzeli, ale tamten go przeleży.

Ja pograłem Mircea + Polischuk + Soldaev za mniejszą kwotę niż dubel Mircea Polischuk. Kaczmarczyk zaimponował mi z Rutkiem, ale... Soldaev ma czynnik X i jak trafi to potrafi zgasić każdego.

Ja pograłem Mircea + Polischuk + Soldaev za mniejszą kwotę niż dubel Mircea Polischuk. Kaczmarczyk zaimponował mi z Rutkiem, ale... Soldaev ma czynnik X i jak trafi to potrafi zgasić każdego.
Gdyby nie nokdauny w walce z Rutkiem to by przegrał ten pojedynek z tego co pamiętam.

Back