kraks
Maximum FC Light Heavyweight
KSW 112 | MMA Event | Tapology
KSW 112 takes place Saturday, November 15, 2025 with 9 fights at Netto Arena in Szczecin, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
dobry to był miesiąc temu około 2, ale jakiś chuj mi zakłady popsułDobry kurs na soldajewa 1.55
SOLDAJEW UBIJE KARŁA KACZMARCZYKA ŁATWIUTKO
soldajev zdecydowanie
Dobry kurs na soldajewa 1.55
Czemu Soldajew? Nie patrzycie przez pryzmat walki z Rutkiem?Hugo + held + soldajew
![]()
pierdolczyk, brak szczęki i ogórCzemu Soldajew? Nie patrzycie przez pryzmat walki z Rutkiem?
Ja tam widzę determinacje, szczena też nie jest taka zła, gorzej z wątrobapierdolczyk, brak szczęki i ogór

jak się unikało alkoholu całe życie to i wątroba nędzaJa tam widzę determinacje, szczena też nie jest taka zła, gorzej z wątroba![]()

A co u Rutka ktoś wie ?? Dobra morda !!!Czemu Soldajew? Nie patrzycie przez pryzmat walki z Rutkiem?
Tomaszek na dziure...Romanowski + Polischuck![]()

Romanowski w pizdeRomanowski + Polischuck![]()
Mariano się połamie? W sumie jak nie, to i tak jak Heldzik pokaże stójkę jak z Shulte box pokazał, to go złoży, prawdopodobnie nawet przed czasem, jeśli dojdzie do parteru.Held po 2.15![]()
Marian PunktyMariano się połamie? W sumie jak nie, to i tak jak Heldzik pokaże stójkę jak z Shulte box pokazał, to go złoży, prawdopodobnie nawet przed czasem, jeśli dojdzie do parteru.
Jeszcze nie analizowałem tej karty, pisze tak o, nie sugerować się proszę.
Tommy go znokautuje. To już postanowione. Zapiszcie te słowaTomaszek na dziure...![]()

Uu ale urosłoHeld po 2.15![]()
Tommy go znokautuje. To już postanowione. Zapiszcie te słowa![]()

Stójka to nie wiem, Held trochę mały jest, nie będzie jednak odstawać. Natomiast myślę, że powinien zmielić Ziółkowskiego w parterze, albo Mariano sam się połamie od jakiejś kulanki. Spodziewałem się, że Held tu faworytem będzie, po tych kursach to pewnie na niego postawie.Mariano się połamie? W sumie jak nie, to i tak jak Heldzik pokaże stójkę jak z Shulte box pokazał, to go złoży, prawdopodobnie nawet przed czasem, jeśli dojdzie do parteru.
Jeszcze nie analizowałem tej karty, pisze tak o, nie sugerować się proszę.
Marian Punkty
Nie 3?Marian na odcinku 5 rund coś sobie zrobi. No i rdza.
Nie 3?
Nie.A to nie ME?
Nie.