KSW 105 (26.04.2025)

kraks

Maximum FC
Light Heavyweight
1744297147189.png

Póki co w grze jeden kupon zagrany jakis czas temu zupelnie bez analizy, na czutkę. KSW coraz bliżej. Mozna powoli myslec nad betami.

1744297314717.png

Jak masz zagrane kolego? Ostatnio jestes w sztosie, moze bym coz zgapil od ciebie
z ksw na razie chyba to co każdy: Sakai, zimmerman, bartosiński (bo nie widzę by grzebień to wygrał, fizycznie zostanie przemielony)
michaliszyn (tu nie jestem do końca pewny, plusy takie, że trenuje w porządnym klubie), fleminas, bo koziorzębski nie ma cardio,
to główny bet, za drobne bo kursy niskie
dorzuciłem jeszcze z następnej gali parnassa bo to missmatch i wako żabo

pudzianowskiego nie tykam, bo jak nadzieje się na pierwszy zamachowy może być różnie

z ksw na razie chyba to co każdy: Sakai, zimmerman, bartosiński (bo nie widzę by grzebień to wygrał, fizycznie zostanie przemielony)
michaliszyn (tu nie jestem do końca pewny, plusy takie, że trenuje w porządnym klubie), fleminas, bo koziorzębski nie ma cardio,

pudzianowskiego nie tykam, bo jak nadzieje się na pierwszy zamachowy może być różnie
Dziena!

Widzialem te zamachowe Halla. Takie same jak Pudziana 15 lat temu. Co prawda Pudzian wielkiego progresu w boksie nie zrobil, ale zje go doswiadczeniem i cardio, jesli tylko bedzie mial choc troche sensowny game plan.

Widzialem te zamachowe Halla. Takie same jak Pudziana 15 lat temu. Co prawda Pudzian wielkiego progresu w boksie nie zrobil, ale zje go doswiadczeniem i cardio, jesli tylko bedzie mial choc troche sensowny game plan.
po walce ze Szpilką nie mam już wiary w tego błazna, wiem, że kaliber ciosu inny, ale wywrócić halla na pewno trudniej niż szpilmana

cały hajs jaki miałem wpakowałem w Bartosińskiego, co ciekawe w betkliku (specjalnie z małej litery) aż łączyli mnie z szefem i pytali tego klakiera czy mogą przyjąć tak wysoki zakład ( kilkaset tysięcy.
Złoto w londynie szybko zdeponowane i też wszystko na Bartosa
Pewny zarobek 20% w 24h.
Bartosiński z urażoną dumą po mega wpadce z Khalidovem, gdzie de facto wygrywał walkę i przegrał w głupi sposób. Naprzeciw niemu staje pseudo gangster, pseudi diler, pseudo łeb, pseudo fighter grzebyk. Mógłbym napisać referat dlaczego Bartosiński lekko to wygra ale woła mnie bejbe na cygaro.
Do usłyszenia.

cały hajs jaki miałem wpakowałem w Bartosińskiego, co ciekawe w betkliku (specjalnie z małej litery) aż łączyli mnie z szefem i pytali tego klakiera czy mogą przyjąć tak wysoki zakład ( kilkaset tysięcy.
Pewny zarobek 20% w 24h.
Bartosiński z urażoną dumą po mega wpadce z Khalidovem, gdzie de facto wygrywał walkę i przegrał w głupi sposób. Naprzeciw niemu staje pseudo gangster, pseudi diler, pseudo łeb, pseudo fighter grzebyk. Mógłbym napisać referat dlaczego Bartosiński lekko to wygra ale woła mnie bejbe na cygaro.
Do usłyszenia.

:antonio:

Kupon pod tytułem "jutro będę bogaty".

Laura Grzyb PRZEGRA przez poddanie @ 18.00
DECYZJA w walce Pudzianowski vs Hall @ 5.50
Artur Szpilka WYGRA przez poddanie @ 18.00

Kurs łączny 1782.00

Coś jeszcze dorzucić?

Kurs łączny 1782.00

Coś jeszcze dorzucić?
Szczerze mówiąc to dwie pierwsze pozycje wcale nie są nierealne ale ta trzecia 0% szans :jjsmile:

edit:
nawet nie doczytałem, że Szpilka ma wygrać przez poddanie... zatrzymałem się po prostu przy WYGRA :beczka:

Kurs łączny 1782.00

Coś jeszcze dorzucić?
Jakis remis

Tą Hristeę bym rozważał pod jakieś inne zagranie pod singiel ale już widzę że ponad 1 kg różnicy już na ważeniu było rano, a tam pewnie też różnica wzrostu będzie. Czekam do wieczornego ważenia.

Moim skromnym zdaniem Hall to ma być nowy kuc pociągowy kejeswu, a Pudziana to tam ostatnia walka. "Pogromca Pudziana" więc musi wygrać, widzę to tak: Pudzian chce obalić bo cepy nie wchodzą i brak już sił, ale sprytny Pogromca po "kotle" siada na Pudziana i po drugim strzale Pudzian się poddaje jak to ma w zwyczaju, "it's only biznes" szepcze do Halla i podaje szczegóły wieczornego spotkania. WSZYSTKIM kasa sie zgadza. Hall przez nokaut albo decyzje, ale pieniedzy na to nie postawie, max. małe czipsy

Moim skromnym zdaniem Hall to ma być nowy kuc pociągowy kejeswu, a Pudziana to tam ostatnia walka. "Pogromca Pudziana" więc musi wygrać, widzę to tak: Pudzian chce obalić bo cepy nie wchodzą i brak już sił, ale sprytny Pogromca po "kotle" siada na Pudziana i po drugim strzale Pudzian się poddaje jak to ma w zwyczaju, "it's only biznes" szepcze do Halla i podaje szczegóły wieczornego spotkania. WSZYSTKIM kasa sie zgadza. Hall przez nokaut albo decyzje, ale pieniedzy na to nie postawie, max. małe czipsy
Szef fortunki, to ty?

Pewny zarobek 20% w 24h.
Do usłyszenia.
Kolego po walce będziesz płakał !!!

Nie wiem kto wygra ale dla mnie fakt stawiania na 48 letniego gościa dodatkowo, który wraca po prawie 2 letnim rozbracie z klatką to nieporozumienie, jakiego przeciwnika by nie miał.

Back