kraks
Maximum FC Light Heavyweight
KSW 105 | MMA Event | Tapology
KSW 105 takes place Saturday, April 26, 2025 with 9 fights at PreZero Arena in Gliwice, Poland. View fight card, video, results, predictions, and news.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mario wygra?Póki co w grze jeden kupon zagrany jakis czas temu zupelnie bez analizy, na czutkę. KSW coraz bliżej. Mozna powoli myslec nad betami.
View attachment 125310
dobry bet podobne mam puszczone wcześniej oby siadłoPóki co w grze jeden kupon zagrany jakis czas temu zupelnie bez analizy, na czutkę. KSW coraz bliżej. Mozna powoli myslec nad betami.
View attachment 125310

Jak masz zagrane kolego? Ostatnio jestes w sztosie, moze bym coz zgapil od ciebiedobry bet podobne mam puszczone wcześniej oby siadło
![]()
z ksw na razie chyba to co każdy: Sakai, zimmerman, bartosiński (bo nie widzę by grzebień to wygrał, fizycznie zostanie przemielony)Jak masz zagrane kolego? Ostatnio jestes w sztosie, moze bym coz zgapil od ciebie
Dziena!z ksw na razie chyba to co każdy: Sakai, zimmerman, bartosiński (bo nie widzę by grzebień to wygrał, fizycznie zostanie przemielony)
michaliszyn (tu nie jestem do końca pewny, plusy takie, że trenuje w porządnym klubie), fleminas, bo koziorzębski nie ma cardio,
to główny bet, za drobne bo kursy niskie
dorzuciłem jeszcze z następnej gali parnassa bo to missmatch i wako żabo
pudzianowskiego nie tykam, bo jak nadzieje się na pierwszy zamachowy może być różnie
Widzialem te zamachowe Halla. Takie same jak Pudziana 15 lat temu. Co prawda Pudzian wielkiego progresu w boksie nie zrobil, ale zje go doswiadczeniem i cardio, jesli tylko bedzie mial choc troche sensowny game plan.z ksw na razie chyba to co każdy: Sakai, zimmerman, bartosiński (bo nie widzę by grzebień to wygrał, fizycznie zostanie przemielony)
michaliszyn (tu nie jestem do końca pewny, plusy takie, że trenuje w porządnym klubie), fleminas, bo koziorzębski nie ma cardio,
to główny bet, za drobne bo kursy niskie
dorzuciłem jeszcze z następnej gali parnassa bo to missmatch i wako żabo
pudzianowskiego nie tykam, bo jak nadzieje się na pierwszy zamachowy może być różnie
po walce ze Szpilką nie mam już wiary w tego błazna, wiem, że kaliber ciosu inny, ale wywrócić halla na pewno trudniej niż szpilmanaWidzialem te zamachowe Halla. Takie same jak Pudziana 15 lat temu. Co prawda Pudzian wielkiego progresu w boksie nie zrobil, ale zje go doswiadczeniem i cardio, jesli tylko bedzie mial choc troche sensowny game plan.
cały hajs jaki miałem wpakowałem w Bartosińskiego, co ciekawe w betkliku (specjalnie z małej litery) aż łączyli mnie z szefem i pytali tego klakiera czy mogą przyjąć tak wysoki zakład ( kilkaset tysięcy.
Złoto w londynie szybko zdeponowane i też wszystko na Bartosa
Pewny zarobek 20% w 24h.
Bartosiński z urażoną dumą po mega wpadce z Khalidovem, gdzie de facto wygrywał walkę i przegrał w głupi sposób. Naprzeciw niemu staje pseudo gangster, pseudi diler, pseudo łeb, pseudo fighter grzebyk. Mógłbym napisać referat dlaczego Bartosiński lekko to wygra ale woła mnie bejbe na cygaro.
Do usłyszenia.

Może to, że do końca 2025 Polska wyślę rakietę na księżyc.Kupon pod tytułem "jutro będę bogaty".
Laura Grzyb PRZEGRA przez poddanie @ 18.00
DECYZJA w walce Pudzianowski vs Hall @ 5.50
Artur Szpilka WYGRA przez poddanie @ 18.00
Kurs łączny 1782.00
Coś jeszcze dorzucić?

Jeszcze papieża jakiegoś dorzucęMoże to, że do końca 2025 Polska wyślę rakietę na księżyc.
![]()
Szczerze mówiąc to dwie pierwsze pozycje wcale nie są nierealne ale ta trzecia 0% szansKupon pod tytułem "jutro będę bogaty".
Kurs łączny 1782.00
Coś jeszcze dorzucić?

No to poszukam innego kursu w okolicach 20edit:
nawet nie doczytałem, że Szpilka na wygrać przez poddanie... zatrzymałem się po prostu przy WYGRA![]()
Jakis remisKupon pod tytułem "jutro będę bogaty".
Kurs łączny 1782.00
Coś jeszcze dorzucić?
W walce Pudzianowski vs Hall chętnie bym postawił remis, ale nie ma nigdzie takiej opcjiJakis remis
Jak najbardziej mozliwa opcja przy 2 rundach 4 minutowych. Ja pewnie cos sprobuje w tym kierunkuA próbuje ktoś iść pod prąd i postawić decyzję w walce Pudzian Hall?![]()
Szef fortunki, to ty?Moim skromnym zdaniem Hall to ma być nowy kuc pociągowy kejeswu, a Pudziana to tam ostatnia walka. "Pogromca Pudziana" więc musi wygrać, widzę to tak: Pudzian chce obalić bo cepy nie wchodzą i brak już sił, ale sprytny Pogromca po "kotle" siada na Pudziana i po drugim strzale Pudzian się poddaje jak to ma w zwyczaju, "it's only biznes" szepcze do Halla i podaje szczegóły wieczornego spotkania. WSZYSTKIM kasa sie zgadza. Hall przez nokaut albo decyzje, ale pieniedzy na to nie postawie, max. małe czipsy
My nigga.Jeszcze papieża jakiegoś dorzucę
Kolego po walce będziesz płakał !!!cały hajs jaki miałem wpakowałem w Bartosińskiego, co ciekawe w betkliku (specjalnie z małej litery) aż łączyli mnie z szefem i pytali tego klakiera czy mogą przyjąć tak wysoki zakład ( kilkaset tysięcy.
Złoto w londynie szybko zdeponowane i też wszystko na Bartosa
Pewny zarobek 20% w 24h.
Bartosiński z urażoną dumą po mega wpadce z Khalidovem, gdzie de facto wygrywał walkę i przegrał w głupi sposób. Naprzeciw niemu staje pseudo gangster, pseudi diler, pseudo łeb, pseudo fighter grzebyk. Mógłbym napisać referat dlaczego Bartosiński lekko to wygra ale woła mnie bejbe na cygaro.
Do usłyszenia.
Tak to ja twój szef, mieliśmy nie pisać razem w jednym temacie!Szef fortunki, to ty?
Sefie, co sef? To trzeba się było bardziej postarać, żeby ludzi naciągnąć, puścić bajkę, że pudzilla kontuzja odbytu czy coś podobnego. To by się załadowali.Tak to ja twój szef, mieliśmy nie pisać razem w jednym temacie!
Nie wiem kto wygra ale dla mnie fakt stawiania na 48 letniego gościa dodatkowo, który wraca po prawie 2 letnim rozbracie z klatką to nieporozumienie, jakiego przeciwnika by nie miał.Moim skromnym zdaniem Hall to ma być nowy kuc pociągowy kejeswu, a Pudziana to tam ostatnia walka. "Pogromca Pudziana" więc musi wygrać, widzę to tak: Pudzian chce obalić bo cepy nie wchodzą i brak już sił, ale sprytny Pogromca po "kotle" siada na Pudziana i po drugim strzale Pudzian się poddaje jak to ma w zwyczaju, "it's only biznes" szepcze do Halla i podaje szczegóły wieczornego spotkania. WSZYSTKIM kasa sie zgadza. Hall przez nokaut albo decyzje, ale pieniedzy na to nie postawie, max. małe czipsy