Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kiedyś Sanderson to po nim dokończyStraciłem już nadzieję że to wyda.
Jakieś 8 lat temu![]()

Spokojnie zaraz będzie przepisywał od nowa i spadnie poniżej 50%.Świeże info - Martin ma dla fanów dobre wieści, napisał "już" 75% Wichrów...
...ale jeszcze przed nim 400-500 stron![]()
Terror Dana Simmonsa. Może nie jest super straszna, ale bardzo fajna pozycja. Ekspedycja naukowa połączona z tajemnicą, horrorem i mitologią Inuitów.Jak polecacie to biorę.
Na południe od Brazos zamówione.
A okazji wczorajszej rocznicy zamówione również Obłęd 44 Zychowicza zamówione.
Poleci ktoś dobry horror ? Ale może bez Kinga, Mastertona, Koontza czy Lovecrafta bo tego to się już pełno naczytałem.
Oglądałeś może serialową ekranizację? Jak dla mnie całkiem udana.Terror przeczytany. W huj zajebista. Polecałem w tym temacie. Najlepsza książka przeczytana przez w mnie w tamtym roku. Zajebisty klimat.
Polecam również, zaskoczyła mnie ta książka bardzo pozytywnie.Oglądałem po przeczytaniu. Również uważam że całkiem udana produkcja. Podobało mi się.
To ja polecę od siebie horror Inkub Artura Urbanowicza. Naprawdę fajnie napisany horror.
Daj znać jak przeczytasz Obłęd, bo też się czaję czy warto.Jak polecacie to biorę.
Poleci ktoś dobry horror ? Ale może bez Kinga, Mastertona, Koontza czy Lovecrafta bo tego to się już pełno naczytałem.
Gałęziste mam za sobą, ale nie będę nic więcej pisał, czytajDracula klasycznie przeczytany. Spróbuję chyba inną książkę Urbanowicza - Gałęziste. Ale pierw Obłęd i Brazos w kolejce. Obecnie Moby Dick czytam.

Ale Pan zapierdalaszPrzeczytałem Ulice Laredo w dobę. Już dawno nic mnie tak nie wciągnęło. Brazos męczyłem przez pierwszą połowę, a tu od razu "kliknęło".
Teraz czas na Szlak Umrzyka.
Urlop na wsi, więc brak innych rozrywek.Ale Pan zapierdalasz

Jak przeczytasz książkę

Listy z Miasta Wiatraków Konrada MożdżeniaJak polecacie to biorę.

Miłośnikiem jako takiej wizji świata nie jestem. Jako gra spoko ale projekcja upadłego społeczeństwa to dla mnie domniemana konsekwencja obecnie lansowanej ideologii "postępowości". Wszelkie wynaturzenia lansowane przez ten tytuł idealnie wpasowują się w ten zdegenerowany świat przyszłości. CD LPG projekt nieświadomie dokonał wysokiej klasy samo zaorania swojej tęczowej agendy w firmie. Szanuję.Czytam znowu "Accelerando" i mi mózg się gotuje, a wiecie już że mój mózg może sporo wytrzymać
Pomyślcie kiedyś o opatentowaniu swojego genomu, żeby można było oskarżyć koncerny farmaceutyczne o kradzież danych osobowych, jak coś gdzieś kiedyś wycieknie
PS. Ciekawe, ilu hakerów czy organizacji terrorystycznych przeczyta tę książkę i wyciągnie garść pomysłów, tym bardziej że pomysły na takie i takie ataki są często opisywane w tej książce... A wtedy świat wejdzie na kolejny poziom, choć nie wiem czy tego chce miłośnik cyberpunka @Risky
PS2. Ta książka to czysty retro cyberpunk, polecam każdemu
Zresztą - łapcie ode mnie darmowy hajs, przeczytajcie choć 50 stron, a jak się nie spodoba, to oddajecie hajs, powiedzmy 50 pln?
Zakład?