Roshi
Roshi
gruby nie musisz pokazywac swojej ulomnosci ze nie uwierzyles i pociag ci odjechal..

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
gruby nie musisz pokazywac swojej ulomnosci ze nie uwierzyles i pociag ci odjechal..

Jaki pociąg i w co nie uwierzyłem?gruby nie musisz pokazywac swojej ulomnosci ze nie uwierzyles i pociag ci odjechal..![]()
Pociąg do starszych pań. A nie uwierzyłeś że dasz radę wyruchać takiego gilfaJaki pociąg i w co nie uwierzyłem?

Przecież to baba. Na Jeżycach się tego nie tykaPociąg do starszych pań. A nie uwierzyłeś że dasz radę wyruchać takiego gilfa![]()

Już pakowi powiedział żeby się pierdoliłTo kiedy leżenie do góry waflem na jachcie?
![]()
To kiedy leżenie do góry waflem na jachcie?
![]()
wlizłem za grube 30$pakujcie sie UFT, rajd bedzie epicki![]()

Już pakowi powiedział żeby się pierdolił
Wyzywanie w myślach się nie liczyCzasem go wyzywam jak mnie wkurwi więc no nie jest kierowniku złoty
![]()
nie w myslach, wprost po angielsku mu mowie ze jest zjebanyWyzywanie w myślach się nie liczy
You suck? To nie zjebka tylko wasza gra wstępnanie w myslach, wprost po angielsku mu mowie ze jest zjebany

Po angielsku? Pakolowi w Niemczech? Równie dobrze w myślach możesz go obrażać.nie w myslach, wprost po angielsku mu mowie ze jest zjebany

you fucking dickheadYou suck? To nie zjebka tylko wasza gra wstępna![]()

mowi dobrze po angielsku, inaczej bysmy sie nie dogadali.Po angielsku? Pakolowi w Niemczech? Równie dobrze w myślach możesz go obrażać.![]()
Jebaj go po polsku. Bo to jakoś miękko brzmiyou fucking dickhead![]()

wlizłem za grube 30$
połową wyskakuję jak zrobi 100% reszta to the moon
Osobiście coś czuję że będzie gruboNa 100K USD sprzedawać?

na chuj tu przylazles?Ale to pięknie jebnie
Bo widzialem mocny spam a to tylko ty spamujesz sam do siebiena chuj tu przylazles?
#krzak alerttez szukasz atencji?Bo widzialem mocny spam a to tylko ty spamujesz sam do siebie#krzak alert
Temat kryptowaluty ktore polegają wyłącznie na spekulacji i zgadywaniu. Takze napisałem moje przewidywanie ze to pięknie jebnie, po co sie przypierdalasz?tez szukasz atencji?