Krecik vs. Bastek

Uratuję

• Krecika

• Bastka

• Wyjebane - kot bezpieczny, współlokatorek nie ma

Results are only viewable after voting.
Biedny Bastek, wróci wykończony z roboty i zobaczy wyniki :płacz:
jak na razie wygrywa jedyna słuszna opcja
1767123321590.png

KARAIBY , średnia hawajska plus ciepłe wygazowane piwo! :awesome:

przeciez to jakies no namy oddaly te 17 (16 + sam krecik) glosow na krecika na pewno co nawet w HP nie wchodza

przeciez to jakies no namy oddaly te 17 (16 + sam krecik) glosow na krecika na pewno co nawet w HP nie wchodza
Muszę cię zmartwić, jak ankieta powstała to pierwsze 10 głosów to było od ludzi z HP, bo tylko tam został wystawiony link, niestety ale myślę że 90% głosów należy do ludzi z HP :lol:

Muszę cię zmartwić, jak ankieta powstała to pierwsze 10 głosów to było od ludzi z HP, bo tylko tam został wystawiony link, niestety ale myślę że 90% głosów należy do ludzi z HP :lol:

A huj tam ciesz sie chociaz tym, ja cie naciesze jutro hiszpanka :awesome:

Biorąc pod uwagę jak większość kolegów z HP ochoczo komentuje jego poczynania to niekoniecznie. :fjedzia:
Bo Bastek jest jak najlepsze lekarstwo na wszelkie problemy zycia codziennego forumowiczów, kiedy juz posty o mierzeniu fiuta razem z kręgosłupem straciły na znaczeniu przez 'inflacje' tak Bastek wydaje się źródłem niewyczerpalnym.

Zawsze przecież można wejść na HP napisać że jest glupi czy inny i poczuć się lepiej :fjedzia:

Back