Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Taki człowiek jak @Masu który trenował kupe lat na zawodniczym poziomie i w wieku 36 lat , to może zrobić 3 intensywne jednostki teningowe w tygodni po 15 -30 mintut i tez będzie dobrze. A sylwetke i pozim fatu to zrobi lub straci w KUCHNISezonowiec, wiadomo.
Gdybym ja robił 3 jednostki po 30 min to nawet z dietą wyglądałbym jak rok temu. Trzeba było wrócić do minimum 6 intensywnych jednostek żeby waga ruszyła w dół.Taki człowiek jak @Masu który trenował kupe lat na zawodniczym poziomie i w wieku 36 lat , to może zrobić 3 intensywne jednostki teningowe w tygodni po 15 -30 mintut i tez będzie dobrze. A sylwetke i pozim fatu to zrobi lub straci w KUCHNI
Żarcie Masu Żarcie !Gdybym ja robił 3 jednostki po 30 min to nawet z dietą wyglądałbym jak rok temu. Trzeba było wrócić do minimum 6 intensywnych jednostek żeby waga ruszyła w dół.
Metabolizm-słowo klucz. Intensywność, interwały, objętość wszystko rozpędziły. Hormony chyba też na swoim miejscuŻarcie Masu Żarcie !
Wiek przyszedł , metabolizm , zmiany hormonalne

Dokladnie. Ja trenowałem piłkę przez kilka lat. Podlałem się trochę, więc zacząłem robić treningi w domu, zmieniłem sposób żywienia i waga ładnie zleciała. Jakiś czas temu dorzuciłem siłkę 2x w tygodniu i forma jest.Taki człowiek jak @Masu który trenował kupe lat na zawodniczym poziomie i w wieku 36 lat , to może zrobić 3 intensywne jednostki teningowe w tygodni po 15 -30 mintut i tez będzie dobrze. A sylwetke i pozim fatu to zrobi lub straci w KUCHNI
Dobra: jutro w samo południe. Ładnie się uczesać bo selfie musi pobić zeszłotygodniowy rekord polubień![]()

Pies was jebał. Zostałem z użytkownikiem Lowkinga

No to problem z obejsciem gardy masz z głowy ;)Pies was jebał. Zostałem z użytkownikiem Lowkinga
Będziesz mógł przeprowadzić rozmowę wychowawczą![]()
Przetestuje na nim lewe mawashi geri na łeb bo dzisiaj jak podbiegałem do autobusu to jeszcze czułem to kolano.
Masz okazję przemówić mu do rozumuPies was jebał. Zostałem z użytkownikiem Lowkinga
Tylko się kurwa nie uszkodź, bo we wtorek albo środę walczymy.
@WewiurWho the fook is that użytkownik Lowkinga ?
Dołóż mu, dołóż niech wróci do zdrowych zmysłów!Dzisiejszy trening sponsorują kawa, efedryna i wkurwienie. Aż mi żal Wewiura