Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Od pierogów to się proszę odjebać, to jest naddanie tak jak i są nadludziepierogi
Wiem, żeś murzyn, ale no kurwa jakby ci to powiedzieć, pierogi nie są zupąpierogi
Pudło Królu Złoty. Od dziada, pradziada Wielkopolanie, żaden ruski zabór.Takoż powiedz mi jaka zupa na twem stole w święto narodzenia pańskiego ląduje, a powiem Ci w jakimż to zaborze Twoi protoplaści żyli w dziewiętnastym stuleciu.
Wyjątek od reguły. W większości kraju się potwierdza, że zupa zależna od zaboru. Patrzę po rodzinie, znajomych i 9/10 przypadków się zgadza.Pudło Królu Złoty. Od dziada, pradziada Wielkopolanie, żaden ruski zabór.![]()
U mnie też tak a dziadek od strony matki to nic innego by mógł nie mieć na wigilii byle zupa z rybich łbów byłaPudło Królu Złoty. Od dziada, pradziada Wielkopolanie, żaden ruski zabór.![]()
Jebać zupy ! zupy jedza pedały ! Tylko uszka liczą się !!!!!!!!!!
Oczywiście. Same od lat.jesz uszka bez barszczu ?
Oczywiście. Same od lat.
to się nazywa analfabetyzm i głupotato sie nazywa masohizm
Grzybowa dla plebsu, dla szlachty barszczyk z uszkami.Wiadomo, że grzybowa najlepsza, ale barszczyk z uszkami czy rybną też opierdolę z apetytem. A i tak pierogi rządzą i chwała im na wysokości a pokój na parterze!
Barszczyk dla buraków a grzybową zajadają dwory magnackieGrzybowa dla plebsu, dla szlachty barszczyk z uszkami.
Grzybowa to na drugi dzień na kaca. Wiadomo, że tez opierdolę ja te wszystkie zupy lubię, ale do barszczu z uszkami nie ma podjazdu, wiadomka, taką grzybową to regularnie się jesienią opierdala więc nie budzi żadnych emocji a uszka to jednak zwyczajowo raz w roku i barszcz klarowny tak samo rzadko wjeżdża, nie licząc czasami barszczyku rak instant z winiary do kanapki.
W tym roku zrobiliśmy z żoną pierwszy raz zupę rybną, barszczyk robi moja mama. Tylko nie robimy z rybich łbów a z filetów rybnych i krewetek. Wyszła mega, już dwa talerze opierdoliłem i żona ma obawy czy dotrwa do jutra dla innych uczestników Wigilii.
![]()
Dlatego jesteś spasiony bardziej niż Darka.Oczywiście. Same od lat.
Uczciwie ile razy opierdoliłeś grzybową w tym roku,Barszczyk dla buraków a grzybową zajadają dwory magnackie
Tylko raz chyba jadłem a barszczyk kilka razy.Uczciwie ile razy opierdoliłeś grzybową w tym roku,
bo może nie jest wcale taka wyjątkowa co, a zwykła zupa jak pomidorowa?
![]()
Klarowny? Z uszkami swojskimi?Tylko raz chyba jadłem a barszczyk kilka razy.
Z kupnymi uszkami, bo komu poza wigilią by się chciało to robić.Klarowny? Z uszkami swojskimi?
No to grubo się tam dzieje u was w święta.kwas.
Ten z kapusty oczywiścieNo to grubo się tam dzieje u was w święta.