Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
.Dokładnie. A w dobie AI to już w ogóle pozamiatane.Zajebiste foty z tej misji. Jest w necie więcej a będzie jeszcze więcej.
Oczywiście żadna fota nie przekona płaskoziemców bo tacy nawet jakby na księżycu stanęli osobiście to by nie uwierzyli bo przecież zgodnie z teorią płaskoli księżyca nie ma bo jest wyświetlany na kopule.
dobrze rozumiem? testują system start stop?
![]()

To płaska, czy nie
Ten chłop z filmiki powie wszystko byle odwrócić uwagę od pogłębiających się zakoli.Płaska, czy nie płaska?
Ten gość tak pierdoli że szkoda gadać, to jak ja bym powiedział że ta cała ostatnia olimpiada to fejk, przecież ja widziałem tylko pare zdjęć i newsów, wszyscy tak samo pozują na podium, jakieś krótkie filmiki na twiterze w jakości 720p, trzeba być jakimś niedorozwiniętym, albo dzieckiem, żeby wierzyć że ta olimpiada była naprawdę, szczególnie w erze ai.
Dobrze napisane. Ja czekam ciągle na zdjecia płaskiej ziemi i tego muru okalającego planetę który kajś tam jest na oceanie i jakoś dopłynąć do niego nie idzie żeby se fotke pstryknąć hehe. Jeszcze jest sławetna kopuła nad naszymi głowami. Ehhh że ten temat dalej występuje w ogóle to jest jakiś absurd.Płaska, czy nie płaska?
Ten gość tak pierdoli że szkoda gadać, to jak ja bym powiedział że ta cała ostatnia olimpiada to fejk, przecież ja widziałem tylko pare zdjęć i newsów, wszyscy tak samo pozują na podium, jakieś krótkie filmiki na twiterze w jakości 720p, trzeba być jakimś niedorozwiniętym, albo dzieckiem, żeby wierzyć że ta olimpiada była naprawdę, szczególnie w erze ai.
A wg mnie ma bardzo zadbaną fryzurẹ jak na takie zakola. Ale w sumie, mam wyjebane czy płaska, czy nieTen chłop z filmiki powie wszystko byle odwrócić uwagę od pogłębiających się zakoli.