Comber
UFC Middleweight
Przepis prosto od najlepszych szefów kuchni :)Coś ty zrobił tej biednej kaczce??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Przepis prosto od najlepszych szefów kuchni :)Coś ty zrobił tej biednej kaczce??
Sam robiłeś, czy kucharze w robocie;)?Niedziela jak to niedziela rządzi się swoimi prawami. Władowałem dzisiaj w siebie dużo kalorii, więc później było dietetycznie, bo nie zapominajmy, że jestem na redukcji, mimo, że sezon plażowy się już kończy.
Pierś z kaczki z musztardą francuską i pomidorami koktajlowymi.
![]()
![]()
Były jeszcze buraczki i kasza jaglana, ale już nie mogłem :)
W robocie oczywiście :)Sam robiłeś, czy kucharze w robocie;)?
Myślałem, że masz takiego skilla, to byś mnie poduczył jak zrobić taką zajebiście krwistą pierś:)W robocie oczywiście :)
Przepis mam, już raz robiłem taką, ale trochę przetrzymałem. Dzisiejsza była wyjątkowa.Myślałem, że masz takiego skilla, to byś mnie poduczył jak zrobić taką zajebiście krwistą pierś:)
Przepis prosto od najlepszych szefów kuchni :)
Tak stał talerz, powyżej jest półka dająca cień, więc zdjęcie słabe.Drugie foto mi sie wczesniej nie załadowało i myślałem że to skwarek. Ale przekrojona wygląda prawilnie. Muszę zrobić do tego tematu pierś z kaczki z rozmarynem i sokiem z pomarańczy na krwisto:)
Myślałem, że masz takiego skilla, to byś mnie poduczył jak zrobić taką zajebiście krwistą pierś:)
Bez karteczki bo w terenie ciężko było o papier a jeść się chciało ( dlatego już ryby napoczęte :) ) #dietacohones
" komandosi nie używają serwetek :)" - W takim razie jutro trzeba powtórzyć :)Trzeba było na serwetce napisać :). Karteczka MUSI być :).
Co my tu mamy?!
Kurczak w panierce z wiórków kokosowych i orzechów włoskich
Ryż standard od Wujka Bena
Grillowana marchewka pokrojona w talary z oregano oraz żółta papryka pokrojona w pierścienie Newtona
Oczywiście nie mogło zabraknąć oleju kokosowego
Aha! Karteczka jest.
PS.Danie robiłem teraz więc trochę kiepskie światło.
![]()
![]()
Pozdrawiam ze słonecznego Krakowa,
Robert M.
Ma być smacznie jak u mamy,czy jakoś tak...Teraz rozumiem dlaczego prawdziwi kucharze, jak ja, mówią o tobie że nadajesz się co najwyżej na kucharkę do stołówki![]()
@Wolek po co Ci lekarz przepisał Cipropol?View attachment 1334 Stek z cielęciny z masełkiem, do tego borówki ze śmietaną 30 % #dietacohones
Uwielbiam pancakes. Żona mi czasem robi na śniadanie. Z syropem klonowym i borówkami wymiatają :)A więc i ja wstawię swoje danie, mało brakowało a bym zapomniał, bo już 4 dni temu zrobiłem zdjęcia
Pancake z dżemem wiśniowym, truskawkowym i sosem tiramisu, pychotka :D
-2 jaja
-120g mąki (obojętnie jakiej, ja używam taką jaką mam, najczęściej pszenna)
-odrobinka mleka
-szczypta soli
-można też dodać cynamon, lub kakao, tutaj akurat bez dodatków.
zdjęcia mi zniknęły
http://s5.ifotos.pl/img/IMG2017JP_sprqsxp.jpg
http://s10.ifotos.pl/img/IMG2019JP_sprqsxx.jpg